Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ὁ ψευδοπροφήτης εἶναι ἐδῶ

Τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στην Μέση Ανατολή;
Θα προσπαθήσω  να σας βάλω στο πνεύμα των εξελίξεων με βάση την ιστορία, την  λογική και την ανάλυση της Μουσουλμανικής παραδόσεως. Μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου  (1916) η περιοχή της Μέσης Ανατολής διαμοιράστηκε σε κράτη-προτεκτοράτα με την βοήθεια του χάρτη και του χάρακα.
O ABU BAKR AL-BAGHDADI
O ABU BAKR AL-BAGHDADI
Οι τότε ισχυροί του κόσμου (Άγγλοι και Γάλλοι)  με την συμφωνία  Sykes-Picot  χώρισαν την περιοχή σε κράτη, αδιαφορώντας για την εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού και το θρήσκευμα. H λογική του σχεδίου βασιζόταν στην αρχή του «Διαίρει και Βασίλευε» και  στην τεχνογνωσία διακυβερνήσεως της Ινδίας από τους Άγγλους.
Είχε ως στόχο μόνο την εξυπηρέτηση των υφισταμένων εμπορικών  συμφερόντων  Αγγλίας και Γαλλίας.
...
Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να εμφανισθούν προγενέστερα κάποια αναμενόμενα μυθικά πρόσωπα με καταγωγή απευθείας από τον Μωάμεθ και να ξεπερασθεί  με σφοδρές μάχες και αιματοχυσία το σχίσμα Σουνιτών και Σιιτών, για το ποιός είναι ο γνήσιος ηγέτης και  εκπρόσωπος όλων των Μουσουμάνων.

Τα πράγματα όμως σήμερα έχουν αλλάξει....Όταν Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί και Τούρκοι εφοδίαζαν και εκπαίδευαν την τρομοκρατική οργάνωση ΙSIL, που ήταν το παρακλάδι της Al Qaida στην Συρία, δεν φαντάζονταν ότι κάποια στιγμή η οργάνωση αυτή θα κατάφερνε, με την αγριότητα της, να ενισχυθεί τόσο, ώστε να αμφισβητήσει ακόμα και την εξάρτηση της από την Al Qaida.
...
Ως αρχηγός του ISIL ή ΙSIS εμφανίζεται από την αρχή ένας άνθρωπος με καταγωγή από το Ιράκ με το  όνομα  Abu Bakr al-Baghdadi.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ