Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ευάγγελος Βενιζέλος ή Τούρκογλου ή Πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του.!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παραβίαζε το σύνολο της νομολογίας περί ανάθεσης δημοσίων έργων...πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.Ο Βενιζέλος, με τον "διορισμό" του από τους τοκογλύφους να παραστήσει τον Υπουργό Οικονομικών,εκτελεί εντολές ξένων...Ο ίδιος ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...Των νόμων που ο ίδιος "φιλοτέχνησε", προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας...Καμία Διαπλοκή δεν θα ήταν όπως τη γνωρίζουμε, αν δεν υπήρχε ο Βενιζέλος. Η Διαπλοκή ήταν φτωχή, όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος να τη βοηθήσει στον πλουτισμό της.Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για "προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή
Ο "πολύς" Μπόμπολας ήταν ακόμα μικροκατασκευαστής βόθρων, όταν ο Βενιζέλος "απάλλασσε" προκαταβολικά όλους εκείνους, οι οποίοι θα τον έκαναν τα επόμενα χρόνια μεγιστάνα. Ο Κόκκαλης ακόμα "έζεχνε" φτώχεια ανατολικού μπλοκ και παρίστανε τον πλασιέ στους διαδρόμους του δημόσιου ΟΤΕ ...Ο Βενιζέλος τούς "έφτιαξε" όλους αυτούς. Αυτός, από τότε "οραματίστηκε" τους "νταβατζήδες" των δισεκατομμυρίων...Στον Υπουργό Πολιτισμού Βαγγέλη Βενιζέλο δάνειζαν και εξαιτίας του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Βαγγέλη Βενιζέλου είχαν εκ των προτέρων εξασφαλίσει την ατιμωρησία. Αυτοί, μαζί με την Goldman Sachs, "μαγείρευαν" στα "υπόγεια" τα οικονομικά στοιχεία, για να παίρνονται τα νέα δάνεια που ο Βενιζέλος μοίραζε στους κολλητούς του διαπλεκόμενους στα "σαλόνια". Έπαιρναν με παράνομο τρόπο δάνεια και τα μοίραζαν με επίσης παράνομο τρόπο, γιατί απλούστατα δεν κινδύνευαν. Ο "συνταγματολόγος" είχε φροντίσει να κάνει το Σύνταγμα μια "πατσαβούρα".Είχε εξουδετερώσει πλήρως τη Δικαιοσύνη...Υπουργός Πολιτισμού Βενιζέλος που, κάθε φορά που οι "διαφημιστές" του χρειάζονταν νέα χρήματα, έβαζε την Goldman Sachs και τον Παπακωνσταντίνου να "μαγειρεύουν" τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, γιατί η κατάσταση ήταν "επείγουσα". Τόσο "επείγουσα" που μπορεί να "χάναμε" τους αγώνες, αν δεν πίεζε ο Βενιζέλος προσωπικά να "τρέξουν" τα πράγματα ...Υπό την πίεση του "επείγοντος" πήγαιναν οι απατεώνες και με την άδεια του Παπαδήμου "εξωράιζαν" τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, για να μπορούμε να δικαιολογούμε νέα δάνεια ...Νέα δάνεια, που το κάθε νέο "μαγείρεμα" διαρκώς επιβάρυνε τους όρους σύναψής τους...Το ίδιο ΠΑΣΟΚ, που έτρεχε, για ν' αλλάξει τον νόμο περί βασικού μετόχου, είναι αυτό, το οποίο μας έβαλε στο ΔΝΤ. Το ίδιο ΠΑΣΟΚ, που δανειζόταν ασύστολα στην εποχή του Παπαδήμου, είναι το ΠΑΣΟΚ που πληρώνει ό,τι του ζητάνε οι τοκογλύφοι υπό την πρωθυπουργία του Παπαδήμου. Οι ίδιοι ξένοι ιμπεριαλιστές που κάποτε βοηθούσαν εκείνο το ΠΑΣΟΚ να ακυρώσει τον νόμο περί βασικού μετόχου, είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα βοηθούν το ΠΑΣΟΚ...Να μην ανοίξει ο "φάκελος" του χρηματιστηρίου, γιατί εκεί θα βρεθούν ένοχοι αρπαγής και λεηλασίας όλοι οι σημερινοί "τίμιοι" δανειστές μας ...Να μην ανοίξει ο "φάκελος" των προμηθειών του δημοσίου, γιατί εκεί θα βρεθούν να "λαδώνουν" όλοι οι "ανταγωνιστικοί" Ευρωπαίοι "αδερφοί" και "εταίροι" ...Να μην ανοίξει ποτέ ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί εκεί θα βρεθούν όλοι οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι από "πατριωτισμό" ήθελαν να δοξάσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου ...Να μην ανοίξουν ποτέ οι "φάκελοι" εκείνοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν το ενιαίο της σημερινής συμμορίας που θέλει να "σώσει" την Ελλάδα, "σκοτώνοντας" τους Έλληνες ..Θα κλονιστεί το σύνολο των πολιτισμικών σταθερών της ανθρωπότητας. Γιατί; Γιατί μιλάμε κανονικά για λεηλασία σε βαθμό κανιβαλισμού. Γιατί μιλάμε κανονικά για λιντσάρισμα ενός ολόκληρου λαού. Γιατί ποτέ τόσοι πολλοί άρπαγες δεν άρπαξαν τόσα πολλά από έναν τόσο μικρό λαό. Μιλάμε για μίσος ...Μίσος, το οποίο αποκαλύπτει κίνητρα μισανθρωπισμού.
 Βρισκόμαστε εν μέσω ενός πολέμου πολύ πιο σημαντικού από αυτό που μπορεί να προσδιορίσει η έννοια της οικονομίας. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός πολιτισμικού πολέμου. Κάποιοι προσπαθούν να κατεδαφίσουν τον Δυτικό Κόσμο και να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν έναν Νέο Κόσμο και "χτυπάνε" ό,τι θεωρούν εχθρικό στο εγχείρημά τους. "Χτυπάνε" ό,τι προσφέρει "μνήμη" και άρα αδράνεια στην ανθρωπότητα.
Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο στόχος τους. Προσπαθούν να "γκρεμίσουν" τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό της Δύσης και ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο, χτυπώντας πρώτα ένα από τα σύμβολά του, που είναι το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός. Χτύπησαν τον λαό εκείνο, που, σε πείσμα όλων των μαρξιστοδιεθνιστούληδων, εξακολουθεί να μιλάει τη γλώσσα της Δημιουργίας ...Τη γλώσσα αυτή, η οποία αποτελεί τη βάση της δυτικής παιδείας και σκέψης ...Τη γλώσσα που συντηρεί τη "μνήμη" ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μιλάμε για μίσος αιώνων, που, όπως φαίνεται, απλά βρήκε την ευκαιρία να λύσει άπαξ τις διαφορές του με τους Έλληνες.
Τέτοιο ανθελληνικό μένος και πάθος μόνον ένας λαός μπορεί να εκδηλώσει ...Οι Εβραίοι ...Οι θεομπαίχτες Εβραίοι ...Οι βδέλλες όλων των πολιτισμών ...Οι μεγάλοι χρηματοδότες και υπερασπιστές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ..
Ο "συνταγματολόγος" Βενιζέλος αυτούς τους Εβραίους τοκογλύφους είχε εξυπηρετήσει στις Κυβερνήσεις Σημίτη. Αυτούς βοηθούσε να μας "φορτώνουν" χρέη και εξασφάλιζε ασυλίες σε όλους τους εμπλεκόμενους.Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος.Ο άνθρωπος είναι "φονιάς".
Ο Τούρκογλου  Βενιζέλος ήταν πάντα ένας θορυβώδης τενεκές χωρίς καθόλου γνώσεις.Ένα πτυχιάκι της νομικής Θεσσαλονίκης είναι όλη κι όλη η επιστημονική κατάρτιση του Βενιζέλου.Ένα πτυχιάκι, το οποίο είναι απολύτως βέβαιο ότι, ως πασόκος "Ταλιμπάν" της δεκαετίας του '70 και ως γαμπρός του "δημοκράτη" Μπακατσέλου, θα πρέπει να το εξασφάλισε χωρίς καν να πατήσει στη σχολή. Όπως άλλωστε συνέβη και με τον άλλο τηλεσυνταγματολόγο, συναγωνιστή του παπαγάλου Φιντέλ Λοβέρδο. συνέχεια ΕΔΩ

Άρης Πουλιανός. "«Είμαι εδώ 47 χρόνια. Δεν ιδιοποιήθηκα ποτέ το Σπήλαιο. Ο κ. Βενιζέλος μού είχε διατάξει πέντε αποβολές.Εγώ είχα μια περιουσία που την διέθεσα όλη σε αυτή την ιστορία...Αν ήμουν κι εγώ σε κάποια υψηλά κλιμάκια ξένων πρακτόρων θα σας έλεγα γιατί με πολεμούν. Τους είμαι εμπόδιο με αυτά που λέω κι ας είναι υπέρ της πατρίδας μας. Είναι τέτοιο το μίσος τους που το Σπήλαιο μπορεί και να το ανατινάξουν. Οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε. Θέλουν να πνίξουν κάθε τι, να μας αφελληνίσουν, να μην μείνει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Έχουν βρει τους κατάλληλους γραικύλους που τα ξεπουλάνε.' ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ