Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.. ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ....Οι Σιωνιστές «εταίροι» της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. έχουν.

Οι Σιωνιστές «εταίροι» της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. έχουν. Μας βάλανε μέσα στην Ε.Ε. & στην Ευρωζώνη για να μας κάνουν αποικία τους. Μας βάλανε μέσα στο λάκκο των λεόντων!!!
Οι αρμόδιοι υπαλληλίσκοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ
της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, βγαίνουν στα κανάλια και λένε αερολογίες επί των διαπραγματεύσεων του EUROGROUP, ενώ εμείς αγωνιούμε για τη τύχη μας .
Μας έχουν βάλλει θηλιά στο λαιμό με τη ρευστότητα, τέτοιους «εταίρους» έχουμε. Από μαστίγιο σε καρότο μας πάνε. Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι μας πιέζουν πολύ με τα πιόνια τους στην Ε.Ε. και στα διάφορα όργανα αυτής.
...Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι μας ρίξανε στη δίνη της χρεοκοπίας για να κερδίσουν από την Ελλάδα, Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωοικονομικά, και Γεωενεργειακά.
Μας δάνειζαν συνεχώς, για να μας «δέσουν» Γεωστρατηγικά.
Η Ελλάς τα τελευταία χρόνια βομβαρδίστηκε με δάνεια και με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, από τους Επικυρίαρχους.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προέχει η διάσωση των Ελλήνων, και ΟΧΙ των Επικυρίαρχων.

Συνέχεια ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ