Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δαπάνη για την σίτιση του κάθε λαθρομετανάστη 6 ευρώ την ημέρα... Γιά τούς Έλληνες άνεργους ΤΙΠΟΤΑ.!!!


Λαθρομετανάστες σύτισηΣυγχαρητήρια στις "ιδιοφυΐες" της κυβέρνησης και στους λαθρολάγνους βουλευτές της κυβέρνησης.  Δηλαδή πρώτα οι λαθρομετανάστες και μετά οι Ελληνες. Την στιγμή που η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και χιλιάδες συμπατριώτες μας παρουσιάζουν πρόβλημα διαβίωσης αφού αδυνατούν να καλύψουν ακομα και βασικές ανάγκες όπως αυτή του φαγητού, καλούμαστε οι Ελληνες φορολογούμενοι να μας κόβουνε τον μισθό να μας εξαθλιώνουν στην φορολογία και να κόβουν  μισθό στον κάθε λαθρομετανάστη.... Έτσι διαβάζουμε σττην εφημερίδα τα Νέα:
 "Επανακαθορίζεται το πλαίσιο παροχής υπηρεσιών σίτισης στους υπηκόους τρίτων χωρών που παραμένουν προσωρινά στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση από τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ