Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία Βόμβα από Γκιουλέκα… Πώς Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια.

Καταγγελία Βόμβα από Γκιουλέκα… Πώς Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα ΣκόπιαΔυστυχώς, αυτό είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που με τόση αλαζονεία δηλώνει ότι μετά τις 25 Ιανουαρίου θα είναι κυβέρνηση και προσχεδιάζει τα Υπουργεία του.
 
Οφείλει να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα αν συμφωνεί με τα στελέχη του που επιθυμούν να δώσουμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, με τα στελέχη του που αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», με τα στελέχη του που πάνε μάρτυρες υπεράσπισης στις δίκες των τρομοκρατών.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Επικίνδυνο χαρακτηρίζει το αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Κώστας Γκιουλέκας.
Αποκαλύπτει παράλληλα ντοκουμέντα για την ανθελληνική όπως τη χαρακτηρίζει, στάση πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ασκήσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α” Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, σε αποκλειστικές δηλώσεις στο crashonline.gr αρχικά καυτηρίασε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ