Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση δίνει στήν Χρυσή Αυγή 14,7%

Δημοσκόπηση zougla.gr: Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή, το τέταρτο δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα…


Αποστομωτική στα παπαγαλάκια του Μαξίμου και των εξαρτημένων εταιρειών δημοσκόπηση ήταν η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr, η μόνη έρευνα που προσέγγισε περισσότερο από κάθε άλλη το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του 2012. Την στιγμή που οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις επιχειρούν μάταια να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή είναι τέταρτο ή ακόμα και πέμπτο (!) κόμμα, η δημοσκόπηση του zougla.gr καταγράφει με σαφήνεια τα ποσοστά των κομμάτων.

Έτσι τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα είναι τα εξής: Σύριζα 32,6%, ΝΔ 21,1%, Χρυσή Αυγή 14,7%, Ποτάμι 4,6%, ΚΙΔΗΣΟ 3,9%, Πασόκ 3,8%, ΑΝΕΛ 3,8%, ΚΚΕ 3,7%.

Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και ό,τι και να πουν τα παπαγαλάκια του συστήματος η Χρυσή Αυγή θα είναι αδιαμφισβήτητα η Τρίτη πολιτική δύναμη. Επιπλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος φαίνεται να συνεχίζει να κερδίζει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ, του Σύριζα και των λοιπών αποκομμάτων, αποδεικνύοντας πως είναι η ανερχόμενη δύναμη.
 
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί, θα θριαμβεύσει και οι συκοφάντες και οι σκευωροί θα αναζητούν τρόπο διαφυγής…

διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ