Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η γραφική μαριονέτα του Τζέφρυ στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής


Ο άνθρωπος που έσυρε τη Πατρίδα και το Λαό μας στα νύχια των τοκογλύφων του ΔΝΤ, αυτός του οποίου τα εθνικά εγκλήματα κάλυψαν πολιτικά όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, προέβη σε δηλώσεις δια των οποίων επιτίθεται στη πολιτική εκείνη δύναμη η οποία απειλεί τα συμφέροντα των αφεντικών του και δεν είναι άλλη από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Από το βήμα ιταλικής εφημερίδος, ο εθνικός ολετήρας που ακούει στο όνομα Γιωργάκης Παπανδρέου, ή κοινώς Τζέφρυ, αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην εθνική καταστροφή των Μνημονίων έρχεται να παραστήσει τον θεματοφύλακα της «δημοκρατίας», στρεφόμενος κατά της Χρυσής Αυγής.
Όπως ήταν αναμενόμενο, με θράσος χιλίων πιθήκων ο Τζέφρυ υψώνει το δάχτυλο υποδεικνύοντας τη Χρυσή Αυγή ως τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Δεν ασχολήθηκε με τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ούτε με την αξιωματική αντιπολίτευση, ήτοι τον Σύριζα και τον Τσίπρα. Μ' αυτούς άλλωστε, δεν έχει κάτι να χωρίσει, ούτως ή άλλως, τα ίδια συμφέροντα εκφράζουν και εκπροσωπούν. Συμφέροντα ξένα και συνάμα εχθρικά προς την Πατρίδα και το Λαό μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο αστάθμητος παράγοντας ο οποίος χάλασε το κλίμα που είχαν συνδιαμορφώσει οι πολιτικοί απατεώνες που κατόπιν σχημάτισαν με εντολές των ξένων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο. Στην πραγματικότητα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και η δυναμική του, προκάλεσαν τον φόβο τόσο σ' εκείνους που σχεδίασαν όσο και σ' εκείνους που υλοποιούν το συμβόλαιο αφανισμού του Λαού μας. Γι' αυτό το λόγο, όλοι από κοινού στήριξαν τη πολιτική σκευωρία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής.
Εν όψει εκλογών, ο Τζέφρυ επιχειρεί να επισημάνει εκ νέου τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Όχι κίνδυνο για το Λαό και την Πατρίδα, αλλά θανάσιμο κίνδυνο για τους διεθνείς τοκογλύφους και τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα.
«Όταν μια χώρα διέρχεται κρίση, ξεφυτρώνουν λαϊκιστές, οι οποίοι οικοδομούν την καριέρα τους πάνω στον φόβο, στην ανασφάλεια και δεν κοιτάζουν τα πραγματικά προβλήματα, που δεν είναι, βέβαια, το να σκοτώνεις τους μετανάστες- όπως έκαναν κάποιοι- αλλά να γίνει κανείς πιο ανθρώπινος, να στηρίξει την ολοκλήρωση, ώστε να ενισχυθούν η αλληλεγγύη και η ισότητα», επισήμανε το ανδρείκελο που τσακίστηκε κάποτε επειδή επιχείρησε να βάλει εν κινήσει την αλυσίδα στο ποδήλατό του, ενώ μια άλλη αναστάτωσε το λιμενικό σώμα που τον αναζητούσε εναγωνίως επειδή χάθηκε με το κανό!
Εκτός από αφελής όμως, είναι και συνειδητός ψεύτης, εκτός αν υποδείξει στο Λαό τους μετανάστες που δολοφόνησε η Χρυσή Αυγή. Διότι αυτός, ο κατ' εργολαβία δολοφόνος του Ελληνικού Λαού, είναι υπεύθυνος είτε συνυπεύθυνος για τη δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων, λόγω Μνημονίων και λόγω λαθρομεταναστών, τους οποίους όχι μόνο έφερε στην Πατρίδα μας, αλλά τους παραχωρούσε και ελληνική ιθαγένεια.
Τζέφρυ πες στα αφεντικά σου την αλήθεια: πες ότι δεν μπορείς να πας ούτε καν για μια βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος γιατί οι Έλληνες αδημονούν να σε πετύχουν για να σου εκφράσουν την «αλληλεγγύη» και τον ανθρωπισμό τους για τα δεινά που τους προκάλεσες, ενώ αντίθετα τους Χρυσαυγίτες τους υποδέχονται με θέρμη σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Στους πολιτικούς απατεώνες του «λεφτά υπάρχουν», απαντούμε: Οι κλέφτες στη φυλακή!
Ευάγγελος Καρακώστας
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ