Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Νέο πουλέν των τοκογλύφων ο Τσίπρας: Ευχές για νέο μνημόνιο από Μηλιό και Σταθάκη

Ο Τσίπρας εντός των επομένων μηνών θα λάβει επισήμως το χρίσμα του νέου υπαλλήλου της τρόικα, δηλαδή της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Οι Μηλιός και Σταθάκης εκτέλεσαν άψογα την αποστολή τους στο Λονδίνο. Δήλωσαν δημόσια όσα δεν τολμά να πει ο Τσίπρας στην Ελλάδα. Είπαν συνταρακτικά πράγματα, που αν τα είχαν προβάλλει τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, το δήθεν «αντιμνημονιακό» προφίλ του Σύριζα θα είχε οριστικά καταρρεύσει. Ο Σταθάκης (που οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες του έδωσαν ασυλία για οικονομικά εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος) δήλωσε ορθά-κοφτά ότι είναι ευτύχημα και θετική εξέλιξη το νέο μνημόνιο (αρκεί να το πάρει πάνω της η κουστωδία Σαμαρά-Βενιζέλου). Μετά θα έρθει ο Σύριζα να πει ότι παρέλαβε καμμένη γη και να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική υπέρ των τοκογλύφων και εις βάρος της χώρας μας.
Όχι μόνο δεν θα καταγγείλλει το νέο μνημόνιο ο Τσίπρας, αλλά το επιζητά ήδη, διά στόματος επιτελών του. Αντί για τους εφαρμοστικούς νόμους, οι συριζαίοι θα σκίσουν τα καλσόν τους, την ώρα που θα προσφέρουν γη και ύδωρ στα ξένα αφεντικά τους. Για να μη μείνει καμία απολύτως αμφιβολία, το δίδυμο της συμφοράς (Μηλιός-Σταθάκης, που θα διαδεχθούν επάξια τους ανεκδιήγητους Στουρνάρα-Χαρδούβελη) έκανε και άλλη δήλωση: είπε ΝΑΙ στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων και το Ποτάμι των νταβατζήδων.  Με απλά λόγια στις 22 Μαρτίου (μέχρι εκεί φτάνει στην πιο ακραία περίπτωση το κουτσό άλογο της συγκυβέρνησης) θα διοικούν την Ελλάδα: α) οι ανθέλληνες Συριζαίοι εραστές των αλβανών και των πακιστανών, β) τα λαμόγια του «παλιού, καλού» κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (ήδη έχουν μπουκάρει στον Σύριζα η Τζάκρη, η Λούκα Κατσέλη, η Μιλένα Αποστολάκη και ετοιμάζονται και άλλοι κηπουροί του Τζέφρυ και τσιράκια του Σημίτη) και γ) οι καραγκιόζηδες με τα σακίδια, δηλαδή οι υπάλληλοι του Μπόμπολα, που θα ρυθμίζει μέσω αυτών όλο το πολιτικό παιχνίδι και θα συνεχίσει να τρώει και να πίνει στην υγειά των κορόιδων.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ