Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εθνική Ομοψυχία . Ποιοι 180; 219 ΝΑΙ βρέθηκαν !

Ποιοι 180; 219 ΝΑΙ βρέθηκαν ! Το Συνταγματικό Τόξο της ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Ούλοι τους με τον χορηγό. .



Ρε μπας και η ΦΩΝΗ και είναι ο Θαμαράς

Η «Δημοκρατία» παραδόθηκε στον «Εβραιόπουλο προλετάριο» της σχολής Μωραΐτη και του παραχώρησε «βραχιολάκι» για να σπουδάσει.
Επειδή ήταν εγγονός του περιούσιου δολοφόνου και είχε περιούσιο δικηγόρο, είχε και «ανθρώπινα δικαιώματα».
Ο Ηλίας, που τον ψήφισε για δήμαρχο της Αθήνας το 20% των Αθηναίων, παραμένει πολιτικός κρατούμενος, χωρίς βραχιολάκι, για τις ιδέες του, και τον κατηγορούν για ένα όπλο που κατείχε νόμιμα, ο δε Μιχαλολιάκος, παραμένει πολιτικός κρατούμενος, επειδή ήταν στο όνομα του τα τηλέφωνα του Κόμματος, και ο Νίκος Παπάς επειδή ντύθηκε κάποτε ΕΣΕΣ στις απόκριες. Η Δημοκρατία στο απόσπασμα. Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ο φον Αντωνάκης έδινε εντολές στον ανεξάρτητο δικαστή «Ντογιάκο».

Στο ρωσικό YouTube (http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe  /) υπάρχει ανάρτηση στην οποία ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης: «Πες στον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γαμήσει».
Το υλικό συνοδεύεται με το ακόλουθο σχόλιο. ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ) .Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα). Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. (R1).O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!» (R2)”
Βέβαια μετά άρχισε το θέατρο σκιών. Η παντομίμα.Ρε μπάς και ειναι; Είναι αυτή η φωνή του Σαμαρά; Μπορεί να αποκλειστεί το μοντάζ; Είναι αυθεντική
η συνομιλία; Κλπ κλπ.

Αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός εξασφαλίζουν τη σταθερότητα!
Η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών». Κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψήφισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Κόλλια, Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» δήλωσε ο Γαβριήλ Αβραμίδης.

2 σχόλια:

  1. Νά σταθούμε σέ μία φράση πού δηλώνει ό Ηλίας εδώ καί 2 χρόνια περίπου. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ από δαύτους. Ότι καί νά πούμε τά λόγια μας θά χάσουμε. Καί ό Ηλίας πού φωνάζει, τά λόγια του χάνει μέ δαύτους. Ό ψευτοελληνικός λαός τούς ψήφισε, μήν τό ξεχνάμε αυτό, έστω καί μέ κάποιο βαθμό νοθείας, έστω καί μέ πληρωμένους παράνομα ψευτοελληνοποιημένους λαθροεισβολείς. Έχουμε κάνει εγκλήματα ώς λαός εδώ καί 40 χρόνια. Εμείς φταίμε σέ γενικές γραμμές. Τώρα ήρθε ή ώρα νά πληρώσουμε τά εγκλήματά μας. Άλλος μέ ανεργία, άλλος μέ μετανάστευση, άλλος μέ κατάσχεση περιουσίας, άλλος μέ αυτοκτονία, άλλος μέ πείνα..........θά γράφω έως αύριο τήν μαύρη λίστα τών εγκλημάτων μας. Τό θέμα είναι ότι ΤΙΠΟΤΑ δέν άλλαξε, αντ΄ αυτού τά εγκληματικά μας λάθη χειροτερεύουν. Καληνύκτα Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά το ξαναπώ καί πάλι φίλε ανώνυμε.
    Από τό 146 π.Χ πού η Ελλάδα έπεσε στούς Ρωμαίους, δέν ξαναελευθερώθηκε.
    Αυτό σημαίνει ότι, εκατοντάδες Έλληνες = έλλογοι άνθρωποι , τούς έφαγε τό μαύρο σκοτάδι.
    Μέσα στούς αιώνες πού πέρασαν χάθηκαν ακόμα πολλά εκατομμύρια Έλληνες όχι μόνο από τόν χώρο Ελλάς, αλλά από όλον τόν πλανήτη όπου αυτοί είχαν δημιουργήσει κοινωνίες καί πολιτισμό.
    Τώρα, πάνω σέ όλη τήν γή έχουν μείνει πολλοί λίγοι καθαρόαιμοι Έλληνες πού αναζητούνε τήν Θεία Δικαιοσύνη νά λάμψει μέ τό σπαθί της καί νά εκκαθαρίσει από τούς πιθηκανθρώπους τόν χώρο τής Γαίας.
    Αυτοί οι λίγοι Έλληνες αγωνιούν καί συνεχίζουν νά μάχονται.
    Δέν πιστεύω σέ πολιτικές λύσεις.
    Δέν πιστεύω σέ εκλογές.
    Δέν πιστεύω στίς μεγαλοστομίες ακόμα καί αυτών τών εθνικιστικών κομμάτων.
    Πιστεύω στόν πόλεμο .
    Πιστεύω στόν Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ