Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η απάτη της μαστογραφίας To μεγαλύτερο όπλο σας κατά του καρκίνου του μαστού είναι να πείτε (Οχι στην μαστογραφία)

Οι   μαστογραφίες χρησιμοποιούν ιονίζουσα ακτινοβολία σε μία σχετικά υψηλή δόση, η οποία μπορεί να συμβάλει στις  μεταλλάξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του μαστού.
Με την μαστογραφία μπορείτε να  πάρετε τόσο πολύ ακτινοβολία, όση  θα παίρνατε από 1.000 ακτινογραφίες θώρακα. Η μαστογραφία συμπιέζει επίσης σφιχτά το στήθος σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, εάν ήδη   υπάρχουν. Ο Δρ Samuel Epstein , ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του καρκίνου στον κόσμο, έχει δηλώσει:
“Το στήθος πριν από την εμμηνόπαυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην ακτινοβολία, για κάθε  1 rad  έκθεσης  αυξάνεται  ο  κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά περίπου 1 τοις εκατό, με μια σωρευτική δράση κατά 10 τοις εκατό αυξημένου κινδύνου  για κάθε μαστό κατά την διάρκεια ελέγχων σε μια δεκαετία.”
Ο ακτινογραφικός έλεγχος για καρκίνου του μαστού μπορεί να οδηγήσει σε περιττές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις που στην πραγματικότητα μπορεί να συντομεύσουν τη διάρκεια της ζωής  σας,.
Μια άλλη ανησυχία είναι ότι, οι μαστογραφίες έχουν ένα  απαράδεκτα υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών διαγνώσεων έως και έξι τοις εκατό.
Οι ψευδώς θετικές διαγνώσεις  μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρές επαναληπτικές ακτινογραφίες , εκθέτοντας σας σε ακόμη περισσότερη ακτινοβολία, και μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε περιττές επεμβατικές διαδικασίες όπως βιοψίες, χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολίες, και χημειοθεραπεία.
Στην πραγματικότητα, αν υποβληθήτε  σε μαστογραφία  του μαστού, έχετε ένα 35 τοις εκατό αύξηση του κινδύνου για χειρουργική επέμβαση.
 Εάν μια μαστογραφία εντοπίσει μια ανώμαλη κηλίδα στο στήθος σας, το επόμενο βήμα είναι συνήθως μια βιοψία. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη μιας μικρής ποσότητας ιστού από το στήθος σας, το οποίο στη συνέχεια ελέγχεται  από έναν ιστοπαθολόγο κάτω από ένα μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα .
Οι βιοψίες είναι εμφανώς ανακριβείς, συχνά οδηγούν  σε λανθασμένη διάγνωση και περιττές θεραπείες, για να μην αναφέρουμε την αδικαιολόγητη συναισθηματική πίεση.
Απλά σκεφτείτε ότι  μπορεί να έχετε καρκίνο του μαστού, και στην πραγματικότητα να είναι λάθος διάγνωση, το μυαλό σας εστιάζεται στο φόβο και την ασθένεια, και το άγχος είναι τόσο μεγάλο που στην πραγματικότητα μπορεί και να προκαλέσει την  ασθένεια.
Ο μεγαλύτερος εχθρός του καρκίνου είναι  το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι σχεδιασμένο για την εξάλειψη του καρκίνου. Ωστόσο, όταν εφαρμόζονται δραστικές ιατρικές παρεμβάσεις (όπως η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία) που βλάπτουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί κατάλληλα, θα καταστρέψουν τις πιθανότητες του σώματός σας για την επούλωση.
... Τριάντα τοις εκατό των όγκων του μαστού εξαφανίζεται αυτόματα, χωρίς την δική μας παρέμβαση.
Σύμφωνα με τον χειρουργό μαστού Susan Love  του UCLA, τουλάχιστον το 30 τοις εκατό των όγκων που βρίσκονται στις   μαστογραφίες δεν θα αναπτυσσόταν περισσότερο, αν δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
 ...Οσο  καλύτερα φροντίζετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τόσο καλύτερα θα  φροντίσει και αυτό εσάς.
Ένας τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας σε μαστογραφίες και άλλες πηγές ιονίζουσας ακτινοβολίας. Αλλά μπορείτε επίσης να ενισχύσετε  το ανοσοποιητικό σας σύστημα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με καλή διατροφή και σωστές επιλογές στον τρόπο ζωής σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με το να αυξήσετε το επίπεδο της βιταμίνης D .
Βιταμίνη D ένας εξαιρετικός μαχητής ενάντια στον  Καρκίνο
Η βιταμίνη D, μια στεροειδής ορμόνη που επηρεάζει σχεδόν κάθε κύτταρο στο σώμα σας, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φυσικούς  μαχητές ενάντια στον καρκίνο. Οι υποδοχείς που ανταποκρίνονται στην βιταμίνη D έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε είδος ανθρώπινων κυττάρων, από τα οστά  έως τον εγκέφαλό σας. Το συκώτι σας, τα νεφρά και άλλοι ιστοί μπορούν να μετατρέψουν τη βιταμίνη D στο αίμα σας σε καλσιτριόλη, η οποία είναι η ορμονική  ή η ενεργοποιημένη έκδοση της βιταμίνης D. Τα όργανα  σας την  χρησιμοποιούν  στη συνέχεια για την αποκατάσταση των ζημιών και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.
Η βιταμίνη D είναι πραγματικά σε θέση να εισχωρήσει στα καρκινικά κύτταρα  και να πυροδοτήσει την σκανδάλη της απόπτωσης , ή του θανάτου του   καρκινικού  κυττάρου.
Τρώτε άφθονα φρέσκα, ολόκληρα, βιολογικά λαχανικά και ειδικά λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση, αποφεύγοντας όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, και  ελαχιστοποιώντας την  ζάχαρη, τα δημητριακά και τα αμυλούχα τρόφιμα.
 ΠΗΓΉ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Βιταμίνη D3: το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της φαρμακοβιομηχανίας;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ