Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ:“ποιος είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε μέσα σε…ξύλινο φέρετρο”!!!

“Έριξαν” νεκρό μέσα στον Τάφο της Αμφίπολης. Κολοσιαίο “όπλο” καθεστωτικής προπαγάνδας στα ίχνη του Γκέμπελς-Αποκαλύπτουμε την κατάντια του υπ.Πολιτισμού..

fvto-yppo-tafos1Μετά από 4 μήνες ανάσυρσης αρχαιολογικών δεδομένων κι ενώ είχαν προλάβει να “τελειώσουν” και να απειλήσουν με φυσική αλλά και επαγγελματική εξόντωση όσους είχαν ανακατευτεί με την πραγματική διάσταση των ανεξερεύνητων ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ τάφων, οι Σέρλοκ Χόλμς του Δημοσίου, ανακάλυψαν αιφνιδιαστικά… “νεκρό”, μέσα στον Τύμβο Καστά.
Θα περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε “ποιος είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε μέσα σε…ξύλινο φέρετρο”! Εμείς τους υπενθυμίζουμε ότι όσο κι αν προσπαθήσουν να κοροιδέψουν το λαό με ψέμματα, άρτο και θέαμα , δεν μας πείθουν για τη καθαρότητα των ανασκαφών. Αυτή είναι η άποψη μας που έρχεται μέσα από το ρεπορταζ και τις διασταυρωμένες πληροφορίες.
Και για να μην ξεχνάμε. Να μας πουν πρώτα τα “περιστέρια” του ΥΠΠΟ που πήγε το 1.5 εκ ευρώ δημόσιο χρήμα που πήραν και έκανε φτερά και μετά όλα τα υπόλοιπα. 
 συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ