Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Τα ελλείμματα των κρατών δεν είναι παρά ένα σχέδιο για την Μυστική Κατάσχεση του πλούτου!!!

Εάν μελετήσουμε τα οικονομικά των κρατών θα ανακαλύψουμε πως όλα τα κράτη είναι σοβαρά καταχρεωμένα σε διεθνείς τραπεζίτες επενδύσεων κι έτσι ελέγχονται από αυτούς. Κανένα κράτος όμως δεν σκέπτεται να μειώσει τα ελλείμματα αυτά ή να βοηθήσει το ένα το άλλο για να βγουν από την βαθειά αυτή και υπερβολική επέκταση του χρέους.
Αυτό μάλιστα είναι Χαρακτηριστικό στις σχέσεις ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
Η διαρκής πίεση και η επιθετικότητα της τουρκικής κυβέρνησης αυξάνει τις ανάγκες σε στρατιωτικές επενδύσεις.
Η αγορά οπλικών Συστημάτων είναι ένα από τα υψηλότερα και τα πλέον αντιπαραγωγικά έξοδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, όχι λόγω εξοπλισμού της χώρας , αλλά των…τεράστιων ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ που παίρνουν οι πολιτικοί εβραϊκής καταγωγής στην Ελλάδα. 
 Στο θέμα αυτό ποτέ καμμία συνομιλία δεν έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη μείωση των στρατιωτικών κονδυλίων.
-Μόνο η ελληνική πλευρά, για τους ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ, τον Απρίλιο του 2001 Διαμαρτυρήθηκε εμμέσως για την ΜΕΙΩΣΗ των Στρατιωτικών ΔΑΠΑΝΩΝ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ κυβέρνησης, ο οποία εξαναγκάστηκε λόγω Σοβαρών Οικονομικών Δυσχερειών και κοινωνικής Αναταραχής, να ΜΕΙΩΣΕΙ τις Στρατιωτικές της ΔΑΠΑΝΕΣ. 

Ο Υπουργός ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έτρεχε δεξιά και αριστερά ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ πως αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ και η Ελλάδα πρέπει να κάνει το ΠΑΝ για να ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. -
Ο νόων νοείτω!!
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ