Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τί ενοχλεί;

Αυτές τις μέρες βρέθηκαν, λέει, κάτι σημειώσεις (του Μαζιώτη; διαφόρων “τρομοκρατών”; θα σας γελάσω), που στοχοποιούν τον εφοπλιστή Μαρινάκη.
Γιατί; Σε τί τους ενοχλεί τους (γιαλαντζή) “αντιεξουσιαστές”; Μήπως “πίνει το αίμα του λαού” (κι άλλα τέτοια δακρύβρεχτα), καί θύμωσαν οι αναρχοσαχλαμάρες κι αποφάσισαν να τον κάνουν “ντά”;
Το θέμα θα ήταν γιά γέλια, αν δεν ήταν σοβαρό. Ταυτολογία μέν, αλλά σκεφθείτε όσα λέμ’ εδώ. Καί, γιά να είμαι δίκαιος, όσα γράφονται στα σχόλια.
Η σοβαρότης έγκειται όχι στο ότι ίσως κινδυνεύσει ο Μαρινάκης, αλλά στον ρόλο, που κλήθηκε να παίξει. Κι αυτός ακριβώς ο ρόλος ενοχλεί “κάποιους”.
(Να με συμπαθάτε, αλλά δεν θα γίνω σαφέστερος.)

Δεν γνωρίζω αν στις φυλακές έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Ιντερνέτι. Όμως, έχουν σίγουρα σε άλλα …ιδρύματα. Στα οποία μπορεί να γουστάρουν πολύ να διαβάζουν μπλόγκια σαν το δικό μου.
Κουφάλες, ό,τι καί να κάνετε, στο τέλος το παλούκωμα δεν το γλυτώνετε! Ο Γ’ ΠΠ ξεκινάει, καί το ξέρετε. Καί το θέλετε, καί το θέλουμε κι εμείς.
Ραντεβού στα μαρμαρένι’ αλώνια, λοιπόν. Κι ό,τι ξεκίνησε, ΔΕΝ σταματάει.
Όπως ξεκίνησε κι η “υπεραντίληψη” εκατέρωθεν, καί στα δύο στρατόπεδα. Καί ξέρετε πολύ καλά τί εννοώ.
Ως τότε, όμως, ώς το μεγάλο μπάμ, αφήστε τον Μαρινάκη ήσυχο! Κι όποιο άλλο άτομο αναφέρω εδώ, πως είναι απ’ τη δική μας μεριά, των Ελλήνων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ