Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Έμπολα, ο ανακυκλωμένος τρομοκράτης. Διεθνής φρενίτιδα για έναν βιολογικό ιό από το παρελθόν. Η απάτη της επιδημίας

του Βασίλειου Μαυρομμάτη
Φωτογραφία του 1976 με δυο νοσοκόμες
να στέκουν εμπρός σε ασθενή του Έμπολα κατά
την πρώτη προώθηση του ιού.
Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού ένας γνώριμος «αμερικανοτραφής» τρομοκράτης των ΄80s ξαναγύρισε δριμύτερος. Απειλεί όλη την ανθρωπότητα και σκοτώνει σχεδόν πάντοτε όποιον συναντήσει στο πέρασμά του. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο Ταλιμπάν τρομοκράτη, ούτε για κάποιον άλλο «στημένο» μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Χαλιφάτου, που αποκεφαλίζει ανθρώπους. Πρόκειται για τον Έμπολα, έναν ιό αμερικανικής «επινόησης», «κατασκευής» και «προέλευσης», που τρομοκρατεί και σκοτώνει ανθρώπους στην αφρικανική ήπειρο. Για άλλη μια φορά σενάρια, που ξεπερνούν τα όρια της συνωμοσίας κρύβονται πίσω από την υπόθεση αυτή.

Έμπολα
και τρομοκρατία των Μ.Μ.Ε.

Έμπολα, η «τελευταία λέξη της μό-
δας» στο χώρο της αρρώστιας, η
ανακυκλωμένη φρενίτιδα της επο-
χής μας, ο νέος Μπαμπούλας. Όλα
ξεκίνησαν την δεκαετία του 1980,
όταν εμφανιζόταν αρχικά το AIDS
και μετά ο Έμπολα. Τότε, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην «ψεύτικη» επιδημία του AIDS,
που και κέρδισε την παγκόσμια αποδοχή. Ο Έμπολα τότε, έμεινε στο περιθώριο, όμως αυτή η πρώτη επαφή ήταν αρκετή, για να καταγραφεί στο υποσυνείδητο των μαζών, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να αναδειχθεί ως ο σταρ της εποχής του.
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ιό εργαστηρίου ή μια ακόμα απάτη, που στήθηκε από τις βιομηχανίες θεάματος του δυτικού κόσμου. Πειράματα με τον Έμπολα έγιναν δοκιμαστικά το 1976 στους φτωχούς αφρικανούς. Οι αφρικανοί αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια τα πρώτης γραμμής πειραματό ζωα των φαρμακοβιομηχανιών.


Οι στολές βιολογικού πολέμου
παραπέμπουν σε σκηνικά Αποκάλυψης. Αρωγός της
προσπάθειας η... Unicef, που βρίσκεται πάντα στο
«πλευρό των  αφρικανών»...
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Αφρική συντελείται εδώ και αρκετά χρόνια φαρμακευτική, αλλά και πολιτική γενοκτονία! Μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η Unicef, οι Γιατροί χωρίς σύνορα, εκκλησιαστικές οργανώσεις, εταιρείες εξόρυξης πετρελαίων, φαρμακοβιομηχανίες και διάφοροι άλλοι εξουσιαστές, διαπλέκονται σε ένα κουβάρι αλωνίζοντας και υπονομεύοντας ολόκληρη την Αφρική σε επίπεδο πανίδας, χλωρίδας, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Africa SOS… (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Διεθνείς οργανώσεις‒καρτέλ, με πρόσχημα τη φιλανθρωπία).
Οι κλασικοί‒ιατροί του Συστήματος πιστεύουν, ότι η κατανάλωση κρέατος πιθήκων από ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί με τον ιό Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Λες και τόσες χιλιετίες, που οι αφρικανοί έτρωγαν πιθήκους, κινδύνευαν από ιούς, όπως ο Έμπολα. Αυτή παραμένει μια ανούσια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί, ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη κι ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.
Από τα πτηνά και τα γουρούνια,
στους... πιθήκους.
«Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στην έγκριτη επιθεώρηση “The New England Journal of Medicine” σημειώνεται, ότι τα κρούσματα του ιού, επιβεβαιωμένα (τα οποία ως τη στιγμή, που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχαν φθάσει τα 5.800), είναι πιθανό να αγγίξουν τις 20.000 ως τον Νοέμβριο. Προστίθεται, ότι η θνησιμότητα αγγίζει το 70%, ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 50% των προηγούμενων εκτιμήσεων. Μέσα σε όλα αυτά, εκτιμήσεις ειδικών από τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) κάνουν λόγο για 1,4 εκατομμύρια κρούσματα του ιού στη Δυτική Αφρική ως τα μέσα Ιανουαρίου! Είναι επόμενο, ότι αν ο ιός γνωρίσει τέτοια εξάπλωση θα είναι πολύ πιο εύκολο να “δραπετεύσει” προς οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου, αλλά και να κυκλοφορεί ελεύθερος ασταμάτητα στην Αφρική στο μέλλον». (Από πρόσφατη δημοσίευση στα Μ.Μ.Ε.).
«Η επιδημία του Έμπολα στη Δυτική Αφρική βγαίνει εκτός ελέγχου», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στην Ατλάντα. Ο πανικός καλλιεργείται έντεχνα στις μάζες. Οι αρχές μιλάνε για αριθμούς θυμάτων, που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν και φυσικά, ούτε να προβλεφθούν οι νοσούντες στο μέλλον. Όλα αυτά εξυπηρετούν το κλίμα τρομοκρατίας, που θέλουν να σπείρουν. 

 Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμια κλίμακα εξαιτίας της δήθεν δραματικής εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική κήρυξε από την Παρασκευή 8/8 ο Π.Ο.Υ.. Μέχρι τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου, είχαν πεθάνει περίπου στα 1000
άτομα σε όλη την Αφρική! Όμως, για τον καρκίνο, που σκοτώνει κάθε χρόνο 8,5 εκ.ανθρώπους μόνο στο δυτικό κόσμο, όχι συναγερμός, αλλά ούτε λόγος να γίνεται…
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έμπολα έφθασε στις Η.Π.Α., συγκεκριμένα στο Ντάλλας, όπου ένας αμερικανός προσβλήθηκε από τον ιό. Όμως, ο Έμπολα εισήλθε και στην Ευρώπη, σύμφωνα με έκτακτη είδηση στα Μ.Μ.Ε. της Ισπανίας. Ένας ισπανός ιερέας και γιατρός, που προσβλήθηκε από τον Έμπολα και επαναπατρίστηκε από τη Σιέρα Λεόνε, πέθανε την 1/10 σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές. Επίσης, υπάρχει η αναφορά για τη θεραπεία ενός αμερικανού γιατρού ονόματι Κεντ Μπράντλι, ο οποίος θεραπεύτηκε από τον Έμπολα με πειραματική θεραπεία.
Συμπτώματα Έμπολα εμφάνισε και ένας 51χρονος ρουμάνος, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του από τη Νιγηρία στις 25 Ιουλίου. Γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο λοιμωδών νόσων στο Βουκουρέστι. Τέλος, πριν τέσσερις μέρες, ένας νεαρός άντρας ζήτησε ιατρική βοήθεια στο Αμβούργο. Ο άνδρας αυτός εμφανίζει συμπτώματα Έμπολα και τέθηκε σε καραντίνα σε νοσοκομείο. Έφτασε στη Γερμανία με πτήση από Αφρική. Ψέματα ή αλήθεια; Το σίγουρο είναι ότι έφθασε η ώρα μηδέν για τον δυτικό κόσμο…ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ