Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΔΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΙΣΤΑΝ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΗΣΤΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ… ΜΑΖΙΩΤΗ



20

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, όλα γίνονται!
Έτσι, σύμφωνα με τη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα των προστατευομένων του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα, μέσα σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ (στο Πολυτεχνείο και πιο συγκεκριμένα στην Αίθουσα Γκίνη) θα γίνει εκδήλωση κόκκινων ληστοτρομοκρατών και τρομολάγνων της αριστεράς και της προόδου, με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση». 
 Ομιλητής θα είναι ο κομμουνιστής ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης, προστατευόμενο σκυλί του παρακράτους Σαμαρά, που συνελήφθη τυχαία από ανύποπτους για το ρόλο του αστυνομικούς και κρατείται (ή μήπως όχι;) σε λουξ πτέρυγα των φυλακών, μέχρι που να περάσει το 18μηνο και τον αποφυλακίσουν και πάλι τα λυσσασμένα σαμαρόσκυλα, με εντολή του δικού τους!
Μάλιστα, μετά από την τρομο-εκδήλωση, θα ακολουθήσει… τρομο-πάρτι, για την οικονομική ενίσχυση του κομμουνιστή ληστοτρομοκράτη (λες και δεν έχει στη διάθεσή του εκατομμύρια από τις ληστείες, που έκανε με την ανοχή του παρακράτους Σαμαρά…).  
(ΥΓ): Την τρομοεκδήλωση διοργανώνει η κατάληψη Κ*ΒΟΞ, προστατευόμενων του ΣΥΡΙΖΑ και της… «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ