Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«ΑΤΖΕΝΤΑ 2014»: ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΙΑ ΜΟΥ...

  «ΑΤΖΕΝΤΑ 2014»: ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΙΑ ΜΟΥ...

Οι Αλβανοί σε μία κίνηση αλυτρωτισμού που προχώρησαν μέσα στο Βελιγράδι και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, όπου ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε στη ρινγκ, εμπλέκουν και την Ελλάδα. Ύψωσαν τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» στην οποία περιλαμβάνονταν η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κέρκυρα.
Υπεύθυνος για την προκλητική αυτή ενέργεια, που ήταν προσχεδιασμένη, είναι ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού Όλσι Ράμα, ο οποίος και συνελήφθηκε από την σερβική αστυνομία. Οι Σέρβοι δεν "μάσησαν" και δεν σκέφτηκαν κάν να προχωρήσουν στη σύλληψη του ενώ αυτός ήταν ακόμη στην εξέδρα των επισήμων. Από εκεί χειρίζονταν το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας".
Αντιθέτως, η ελληνική κυβέρνηση...


Η συνέχεια εδώ

Θυμάστε που διαβάσαμε για ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο το οποίο υπερίπτατο τού υπουργείου Εθνικής Αμύνης στη λεωφόρο Μεσογείων προ ημερών; Βρήκαμε ποιοι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους «μπιχλιμπίδια» στα Βαλκάνια...

 Διαβάστε πρώτα εδώ

Η Μεγάλη Αλβανία διέκοψε τον Αγώνα Σερβίας Αλβανίας στο Βελιγράδι.
Περίπου στο τριακοστό λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στο γήπεδο ένα τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι με τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας και το ματς διακόπηκε. Όταν η σημαία «κρέμασε» την μάζεψε ενας Σέρβος ποδοσφαιριστής και τότε...

H συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ