Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

"ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 20 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΑΧ"...Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ-Τουρκία: "Αν χτυπήσετε τη Συρία θα αντιδράσουμε"


ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΜΕΣΑ!!!
Η τρομοκρατική ομάδα ISIL έχει σημειώσει πρόοδο στις περιοχές κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, παρά τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον των μαχητών takfiri από το συνασπισμό των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Τρίτη οι τρομοκράτες takfiri έχουν έρθει σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τη μεγάλη συνοριακή πόλη Ain al-Arab της Συρίας που βρίσκεται στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου. 
Η πόλη είναι γνωστή ως Kobani στους Κούρδους.
Οι τρομοκράτες takfiri ISIL είχαν τη στρατηγική συριακή πόλη υπό πολιορκία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.
Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν φέρει την ομάδα takfiri στην πλησιέστερη απόσταση από την πολιορκημένη πόλη.
Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι οι Takfiris έχουν περικυκλώσει τον τάφο του Σουλεϊμάν Σαχ, τον παππού του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Οσμάν το πρώτο. 
Οι μαχητές έχουν όμηρους 20 Τούρκους στρατιώτες που φρουρούσαν τον τάφο, που βρίσκεται στα ανατολικά της βόρειας Συρίας στην πόλη του Χαλεπίου κοντά στα τουρκικά σύνορα.
Η Άγκυρα θεωρεί τον τάφο του Σουλεϊμάν Σαχ ως κυρίαρχο τουρκικό έδαφος κάτω από μια συνθήκη που υπογράφηκε με τη Γαλλία το 1921.
Το ISIL έχει καταλάβει σχεδόν 60 κουρδικά χωριά γύρω από την πόλη της Kobani στην ύπαιθρο του Χαλεπίου, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Συρία.
Οι νίκες της ISIL έρχονται παρά τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ σε θέσεις τους στη Συρία.
Από τις 22 Σεπτεμβρίου οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και την Ιορδανία, έχουν διεξάγει αεροπορικές επιδρομές κατά του ISIL στο εσωτερικό της Συρίας, χωρίς καμία άδεια από τη Δαμασκό ή μια εντολή του ΟΗΕ.
Οι βομβαρδισμοί αποτελούν παραβίαση των ΗΠΑ και για την εναέρια εκστρατεία εναντίον θέσεων ISIL στο Ιράκ.
Αυτό γίνεται, ενώ η Ουάσιγκτον έχει την υποστήριξη των μαχητών που λειτουργούν εναντίον της κυβέρνησης ΑΣΣΑΝΤ στη Συρία από τον Μάρτιο του 2011... 
Πολλοί τρομοκράτες ISIL έχουν λάβει εκπαίδευση από την CIA στην Ιορδανία και την Τουρκία... 
Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν επίσης ένθερμους υποστηρικτές μεταξύ των αγωνιστών για την καταπολέμηση της Συριακής κυβέρνησης.


πηγη


Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ-Τουρκία: "Αν χτυπήσετε τη Συρία θα αντιδράσουμε"


"Bόμβα" αναπληρωτή ΥΠΑΜ των ΗΠΑ: "Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με Ρωσία-Κίνα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ