Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

“Η Washington είναι η πρωτεύουσα του πολέμου” και οι “Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα πολεμικό κράτος”

Όπως σημειώνει ο Tom Engelhardt :“Η Washington είναι η πρωτεύουσα του πολέμου” και οι “Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα πολεμικό κράτος”. Αποτελεί πλέον «τον κανόνα για εμάς να βρισκόμαστε σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή σε κάποιο σημείο της Γης». Οι πόλεμοι είναι συνεχείς έπειτα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τροφοδοτούν το κτήνος: το κτήνος του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.
Οι παγκόσμιες ελίτ ενορχηστρώνουν τους μαζικούς θανάτους.
Οι Η.Π.Α έχουν εμπλακεί σε στρατιωτικές επεμβάσεις, μυστικές επιχειρήσεις, πραξικοπήματα και απόπειρες πραξικοπημάτων, αλλαγές καθεστώτων, και πιο πρόσφατα «έγχρωμες επαναστάσεις».
Έχει επέμβει, άμεσα και έμμεσα, σε δεκάδες χώρες όπως οι Φιλιππίνες, η Νότια Κορέας, ο Λίβανος, το Ιράν, η Γουατεμάλα, η Κούβα, η Δημοκρατία του Κονγκό, η Βραζιλία, στην Ελλάδα, τη Ρωσία, την Πολωνία, την Τουρκία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Λάος, την Ινδονησία, τη Χιλή, την Αγκόλα, τη Νικαράγουα, τον Παναμά, το Kyrgyzstan, τη Γεωργία, την Ουκρανία, την Αργεντινή, τη Γκάνα, τη Βενεζουέλα, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Σουδάν, τη Σομαλία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη και τη Συρία  καθώς και αρκετές ακόμη.
Η CIA έχει δολοφονήσει ή έχει αποπειραθεί να δολοφονήσει 50 ή/και περισσότερους πολιτικούς ηγέτες.
Ο κύριος Obama μίλησε την Τετάρτη περισσότερο ως ηγέτης εν καιρώ πολέμου, διαβεβαιώνοντας την αποφασιστικότητά του να συνεργαστεί με άλλες χώρες, επιβεβαιώνοντας όμως ότι οι Η.Π.Α θα δράσουν ως ο τελικός εγγυητής μίας παγκόσμιας τάξης, για την οποία δήλωσε ότι τελεί υπό έντονο κίνδυνο.
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ