Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι μόνο θεωρία.

οφίων, ερπετό προφυλάσσει αυγό γέννεσης,ιστορία δημιουργίας,ofion reptile egg protects genesis, creation story.... Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι μόνο θεωρία. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η Γαία είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια από τους δύο πόλους της. Στο κέντρο της υπάρχει το «Αυγό της Γεννέσεως» που αποκαλείται και «Εσωτερικός Ήλιος». Γύρω από το «Αυγό της Γέννησης» υπάρχει ένα ερπετό με όνομα Οφίων με τη μορφή πνεύματος, που προστατεύει το αυγό. Η Κοίλη Γαία φιλοξενεί υπόγεια ατμόσφαιρα με ποικιλόμορφη μορφή ζωής, ενώ έχει μέχρι και ωκεανούς. Στη κάτωθεν βιόσφαιρα διαμορφώνονται υπόγεια βουνά και ήπειροι που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, τα Κρόνια Γένη. Ο πυρήνας της Γαίας, όπως αναφέρεται στα χριστιανικά συγγράμματα δεν υπάρχει και ο μανδύας της, περιορίζεται ανάμεσα στην πάνω και κάτω επιφάνεια. Η λέξη κοίλη προέρχεται από την λέξη κοιλότητα. Η Γαία έχει αυτή τη μορφή από την εποχή της κατασκευής της πριν από 6,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Γνωρίζαμε ως το 2003 μ.Χ, ότι η Γαία ήταν τεχνητός πλανήτης, ενώ αργότερα μας επιβεβαίωσαν εξωγήινες φυλές των Πράσινων ανθρωποειδών, ότι την κατασκεύασαν Έλληνες Σείριοι ανθρώπινης μορφής, γιοί των Θεών Υπερίων και Θείας. {Τα πράσινα ανθρωποειδή που έπεσαν στην Ουγγαρία τον 17ο  αιώνα, στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό των Η.Π.Α το 1947, στη Βόρεια Ευρώπη που συνάντησαν τον Θησέα το 2005, έχουν μέσα τους χλωροφύλλη, ενώ έχουν και απογόνους που ονομάζονται Γκρίζοι (Greys)τους δημιούργησε ο Κένταυρος Χείρων επί της Γαίας. Οι φυλές των πράσινων-γκρίζων που επισκέπτονται τη Γαία είναι δημιουργημένοι σε εργαστήρια σε πειραματικές φιάλες και δεν έχουν γενετικά όργανα. Τα αρχικά πράσινα πράσινος εξωγήινος,ανθρωποειδές,μαύρα μάτια,green alien,humanoid,black eyesανθρωποειδή, ήταν πρόσμιξη ανθρώπου και σπόρου από γρασίδι..} Πολλοί λαοί στην αρχαιότητα πίστευαν σε μια Κοίλη Γαία. Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν εκεί τον Άδη, το βασίλειο των νεκρών, έναν από τους εννέα κόσμους όπου ζούσαν οι Σκοτεινοί Νάνοι και οι αρχαίοι Εβραίοι τη Σεχόλ. Η Κοίλη Γαία υπήρξε έμπνευση για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για τη μετά θάνατον ζωή στην οποία οι ψυχές τιμωρούνται ή ανταμείβονται. Οι λεπτομέρειες της «εσωτερικής Γαίας» αναπτύσσονται ακόμη και στη λογοτεχνία της Καμπάλα.
Σύμφωνα με τους Έλληνες στην Γαία, υπήρχαν σπήλαια κάτω από την επιφάνεια της, που ήταν είσοδοι που οδηγούσαν στην αντεστραμμένη Γαία, μερικά από τα οποία βρίσκονταν στον Ταίναρο της Λακωνίας, στην Τροιζήνα της Αργολίδας, στην Θεσπρωτία, στην Ηράκλεια του Πόντου και στην Ερμιόνη. Στη θρησκεία της Μεσοποταμίας υπάρχει μια ιστορία ενός ανθρώπου, που μετά από ταξίδι μέσα στο σκοτάδι της σήραγγας στο βουνό «Μασχού», Mashu στα λατινικά, εισήρθε σε έναν υπόγειο δάσος. Από την ιστορία αυτή έχουμε τις πρώτες μαρτυρίες ότι στην Κοίλη Γαία, υπάρχουν εκτεταμένα τροπικά δάση.

Κοίλη Γαία ,Χάρτης της Αγκάρθα, κοίλη γη, Κάτω Κόσμος, εσωτερικός πλανήτης,εσωτερικός ήλιος,Άδης,Hollow Gaia Map Agkartha, hollow earth, underworld, inner planets, inner sun, Hades
Στον αντεστραμμένο φλοιό της Γαίας δεν υπάρχουν εργοστάσια, ούτε καταναλωτισμός. Οι άνθρωποι που εισήλθαν στην Κοίλη Γαία στην εποχή μας, δεν κατάφεραν να πολεμήσουν και να νικήσουν τα Κρόνια Γένη που ζουν εκεί και γνωρίζουμε ότι ανέρχονταν μέχρι το 2007 σε τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ανθρωποειδή. Από αυτούς οι περισσότεροι είναι σαυράνθρωποι-ερπετάνθρωποι και άλλοι Κρόνιοι με δεκάδες είδη ζώων στο γονιδίωμά τους. Ωστόσο ο Ημίθεος Θησέας που ξαναγεννήθηκε την Ολυμπιάς (690,3) δηλαδή το 3ο έτος της 690ης Ολυμπιάδος, είχε μεριμνήσει για τον υπερπληθυσμό της Γαίας και μείωνε σταδιακά τους Κρόνιους της ανθρωπότητας κατ’εντολή του Θεού Άδη. Στο έργο του συμμετείχαν Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς το πρόβλημα της κατάληψης της Γαίας από εξωγήινες δυνάμεις είναι υπεραιωνόβιο.
Υπάρχουν πολλές άλλες Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της Κοίλης Γαίας και προέρχονται από σημαντικότατες προσωπικότητες. Η Κοίλη Γαία δεν είναι θεωρία, αλλά γεγονός ότι υπάρχει.





..«Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις oμόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Άρη της Αφροδίτης και του Ερμή...»
ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ, αστρονόμος, 1692
«Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.»
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ, πρώην λοχαγός πεζικού, Μάιος 1818 - Οχάιο, ΗΠΑ
«Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας.»
ΠΛΑΤΩΝ
«Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου.»
ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ, 1908
Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.
Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του «Η Επερχόμενη φυλή» λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της «δύναμης Βριλ», που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βριλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργείται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς, Μέσμερ κλπ)
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής. Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού.
Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.
Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα - επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο Άμμων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά. Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα).
Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται «Αιπόλειο του Πανός», δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός.
Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 π.Χ. και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει «ξένοι αρχαίοι».
Τις πρώτες αναφορές για μια κούφια γη τις βρίσκουμε σε αρχαία Ελληνικά κείμενα ως ζώνη του Άδη κάτω από την γη, στην Ιλιάδα. Μπορούσαν να μπουν στο κόσμο αυτόν και κοινοί θνητοί αντιμετωπίζοντας τον Κέρβερο. Αναφορές υπάρχουν και για την τιμωρία που επέβαλε ο Δίας στους Τιτάνες φυλακίζοντας τους μέσα στην Γη.
Η θεωρία της Κούφιας γης ενισχύθηκε -και σε εκείνα τα χρόνια απέκτησε και οπαδούς- αρκετά χρόνια αργότερα με τον Ιούλιο Βερν, τον Έντγκαρ Άλαν Πόε και άλλους αξιόλογους συγγραφείς να γράφουν για αυτήν.
Οι φήμες λοιπόν, που οι οπαδοί της "Κούφιας Γης" υποστηρίζουν ως πραγματικότητα, αναφέρουν:
Είσοδοι και έξοδοι υπάρχουν πολλοί για το εσωτερικό της γης, μα οι κυριότεροι είναι οι δύο πόλοι της. Οι οποίοι -και αποτελεί ανεξήγητο φαινόμενο- δεν συμπίπτουν με τους γεωγραφικούς, όπως θα έπρεπε εάν η Γη ήταν συμπαγής. Εάν όμώς φανταστούμε την ύπαρξη πολικών ανοιγμάτων με τους μαγνητικούς πόλους κατά μήκος των χειλών αυτών και όχι σαν σταθερό σημείο, τότε όλα διαλευκαίνονται.
Μην σκέφτεστε λοιπόν την Υδρόγειο όπως σας την παρουσίαζαν στη Γεωγραφία... Οι οπαδοί της Κούφιας Γης, θα σας δίδασκαν τα εξής:
Πάχος κέλυφους Γης:1280 χιλιόμετρα
Εσωτερικός Ήλιος πλάτους: 960 χιλιόμετρα
Απόσταση εσωτερικού Ήλιου - Κέλυφους: 4640 χιλιόμετρα
Διάμετρος χείλους στο άνοιγμα των πόλων: 1920 χιλιόμετρα
Δύο κύριοι είσοδοι: Βόρειος και Νότιος πόλος
Υπόλοιποι είσοδοι: τα περισσότερα σπήλαια του κόσμου
Μήκος κύριων εισόδων: 2240 χιλιόμετρα
Εφικτή διαβίώση στο εσωτερικό: Φυσικά!! Αποδεκτό ακόμη και από την Nasa!
Πόλη: Σαμπάλα ή αλλιώς Αγκάρθα
Φυλές: Ερπετοειδή νοήμοντα όντα «Νάγκας» και «Δέρος»
Γιατί άραγε οι Ναζί κατά το Β' παγκόσμιο πόλεμο έστελναν συνέχεια αποστολές στους δύο πόλους;
Πολλοί λένε ότι ο Χίτλερ γνώριζε όντα από τη φυλή της Κούφιας γης και ότι είχαν συνεννοηθεί για να φτιάξουν την Υπεράνθρωπη Άρια φυλή που θα κυριαρχούσε σε ολόκληρο το πλανήτη. Είναι γνωστό ότι μετά από την Γερμανική ήττα, στις Γερμανικές βάσεις, βρέθηκαν σχέδια UFO με άγνωστη προέλευση. Οι οπαδοί της Κούφιας Γης υποστηρίζουν ότι τα UFO προέρχονται από τους Νάγκας. Επίσης υποστηρίζουν ότι όσοι αξιωματικοί δεν βρέθηκαν (και ο Χίτλερ), μετά την ήττα τους, κρύφτηκαν στα έγκατα της γης. Όσοι Γερμανοί επιστήμονες πιάστηκαν αιχμάλωτοι, μεταφέρθηκαν στις Η.Π.Α για να συνεχίσουν το έργο τους. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ