Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ: “ΘΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?..ΠΑΡΕ ΤΑ ...

ΜΠΡΑΒΟ στον δικαστή!!
 
Απαγόρευσε  σε τράπεζα να βγάλει σε πλειστηριασμό  ακίνητο αξίας 20πλασσιας του χρέους!!


Δεν ξερω αν καταλάβατε πόσο βαρυσήμαντη ηταν αυτή η απόφαση.. Οι τράπεζες κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, για χρέη ακόμα και 10 ή 20 χιλ ευρώ, έβγαζαν σε πλειστηριασμό ολόκληρο σπίτι. Τώρα ομως Φινίτο λα Μούζικα!!

Όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, απλά εκτυπώνετε την απόφαση, και την στέλνετε μαζί με ενα άκρως ερωτικό ραβασάκι στην αγαπημένη σας τράπεζα, γράφοντας τα παρακάτω:…………



……….Θες το σπίτι μου;
Πάρε τρία!!!!
Πλειστηριασμός ακινήτου πολλαπλάσιας αξίας σε σχέση με την απαίτηση. Καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος αναγκαστικής εκτέλεσης (νομολογία)

Moν.Πρωτ.Αθ. 402/2014: Πλειστηριασμός ακινήτου πολλαπλάσιας αξίας σε σχέση με την απαίτηση. Καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος αναγκαστικής εκτέλεσης – παραβίαση αρχής αναλογικότητας, ακυρότητα εκτέλεσης. «Από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 281 ΑΚ, 116 και 933 του ΚΠολΔ, 20 παρ. 1 και 25 παρ. 3 του Συντάγματος συνάγεται ότι άσκηση ουσιαστικού δικαιώματος, που ανήκει στο δημόσιο δίκαιο, αποτελεί και η μέσω αναγκαστικής εκτελέσεως πραγμάτωση της απαίτησης του δανειστή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ