Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Είδα τον Νέο Άνθρωπο. Ο Νέος Άνθρωπος ζει ανάµεσά µας, τώρα! Είναι εδώ! Είναι ατρόµητος και ανελέητος.Τον φοβήθηκα.

Σας διδάσκω τον Υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί. Εσείς τι έχετε κάνει για να τον ξεπεράσετε;
Τι είναι ο πίθηκος για τον άνθρωπο; Ένα αντικείμενο για περίγελο ή μια επώδυνη ντροπή. Και ακριβώς το ίδιο πρέπει να είναι ο άνθρωπος για τον Υπεράνθρωπο: ένα αντικείμενο για περίγελο ή μια επώδυνη ντροπή.
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ


-Θα σας φανερώσω ένα µυστικό. Είδα τον Νέο Άνθρωπο. Ο Νέος Άνθρωπος ζει ανάµεσά µας, τώρα! Είναι εδώ! Είναι ατρόµητος και ανελέητος.Τον φοβήθηκα.
Έλεγε ο Χίτλερ, εκστατικός
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΟΥΣΝΙΝΓΚ,ΤΟΝ ΝΑΖΙ Gauleiter
O Gauleiter ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΤΟ 1945 ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΔΙΕΘΕΤΕ 42 Gauleiter. H ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ…

Τα βασικά θέµατα της δηµιουργίας του χιλιετούς νέου κόσµου και της ανώτερης φυλής των θεανθρώπων, βασισµένα στην αποκρυφιστική φιλοσοφία, και έχοντας σαν προαπαιτούµενο την "κάθαρση της κατώτερης φυλετικής µάζας", αποτέλεσαν τα βασικά σηµεία του Ναζιστικού συστήµατος. Αυτή η προσπάθεια απέτυχε. Οι δαιµονικές δυνάµεις, όµως, που κρύβονταν πίσω από αυτή την προσπάθεια, εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο Ναζισµός του Χίτλερ δεν ήταν παρά µια πρωτόγονη πρόβα για να επιτευχθούν τα επιτήδεια, και καλοστηµένα σχέδια ΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ…








ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 731 ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ



8 Πάλιν παραλαμβάνει αὐτὸν ὁ διάβολος εἰς ὄρος ὑψηλὸν λίαν καὶ δείκνυσιν αὐτῷ πάσας τὰς βασιλείας τοῦ κόσμου καὶ τὴν δόξαν αὐτῶν 9 καὶ λέγει αὐτῷ· ταῦτα πάντα σοι δώσω, ἐὰν πεσὼν προσκυνήσῃς μοι. 10 τότε λέγει αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ· γέγραπται γάρ, Κύριον τὸν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αὐτῷ μόνῳ λατρεύσεις.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟ 4,8-11

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...


Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
« Σας εύχομαι τώρα που θα τελειώσουν οι πόλεμοι να είστε ευτυχισμένοι μέσα σε ειρήνη.
΄0λοι οι θνητοί από εδώ και πέρα να ζήσουν σαν ένας λαός μονιασμένος για την κοινή προκοπή, να έχετε την οικουμένη για πατρίδα σας, με νόμους κοινούς, όταν θα κυβερνούν οι άριστοι ανεξάρτητα απ΄ τη φυλή.
Δε χωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενόμυαλοι, Έλληνες και βάρβαρους.
Δεν μ΄ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν, τους καταμερίζω με μοναδικό κριτήριο την αρετή, για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο.
Αν ποτέ σας παρουσιαστούν διαφορές, δεν θα καταφύγετε στα όπλα, Παρά θα τις λύσετε ειρηνικά. Στην ανάγκη θα σταθώ διαιτητής σας.
  {σ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ- Ωρέ Αλέξανδρε , τόσους πιθήκους αντιμετώπισες  , τόσο αγαθός ήσουν πού πίστευες ότι όλοι είναι άνθρωποι;}

Το θεό δεν πρέπει να τον έχετε σαν αυταρχικό κυβερνήτη, αλλά Σαν κοινό πατέρα όλων, ώστε η διαγωγή σας να μοιάζει με τη ζωή που κάνουν τ΄ αδέλφια μέσα στην οικογένεια.
Απ΄ τη μεριά μου όλους σας Θεωρώ ίσους, λευκούς και μελαψούς και θα΄ θελα να μην αισθάνεστε μόνο σαν υπήκοοι της κοινοπολιτείας μου, αλλά να νοιώθετε όλοι σαν μέτοχοι και συνέταιροι.
΄0σο περνά απ΄ το χέρι μου, θα προσπαθήσω να γίνουν πραγματικότητα αυτά που υπόσχομαι. Αυτό τον όρκο που δώσαμε απόψε με σπονδές κρατήστε τον σαν σύμβολο αγάπης»
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟ...ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ...ΟΠΟΤΕ ...


ΘΑ ΑΤΕΝΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΚΕΝΤΗΣΑΝ...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ