Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Άνθρωποι που δεν διαθέτουν ανθρώπινη φύση. Θύελλα αντιδράσεων κατά της προσπάθειας δημιουργίας εμβρύων μέσω γενετικού υλικού τριών «γονέων» .

Η προσπάθεια τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος και η απόπειρα δημιουργίας παιδιών από γενετικό υλικό τριών διαφορετικών ανθρώπων  έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Μεγάλη Βρετανία.
{ Με την ανθρωπότητα να θανατώνεται μέρα με την ημέρα από τρόφιμα που περιέχουν ΓΤΟ, με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, το αργό πετρέλαιο, τα πλαστικά, τα chemtrails, τα φάρμακα, τους εμβολιασμούς, την ραδιενέργεια και τις ένοπλες συρράξεις, οι δυνάμεις της νέας τάξης «οραματίζονται» μία νέα κατηγορία «ανθρώπων» ώστε να συνεχιστεί η ύπαρξη μας.
Είναι μία τεχνοκρατία του γονιδιώματος… και όχι απλά μωρά που «σχεδιάζονται» βάσει γενετικών προτιμήσεων των γονέων. Η νέα τεχνοκρατία ονομάζεται διανθρωπισμός και επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α έχουν ήδη υποβάλλει προτάσεις ώστε να δημιουργήσουν με απόλυτα νόμιμα μέσα γενετικά τροποποιημένα παιδιά.. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη δημιουργηθεί γενετικά τροποποιημένα ανθρώπινα έμβρυα.}
Κατά τη διαδικασία της σχετικής διαβούλευσης αρκετοί πολιτικοί έχουν ήδη εκφράσει ισχυρά επιχειρήματα κατά μίας πρακτικής που εγκυμονεί τεράστιους και απρόβλεπτους κινδύνους για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εγκαθιδρύοντας πιθανότατα ένα νέο εφιαλτικό μοντέλο ευγονικής και οδηγώντας τελικώς στην ίδια τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους.
Ο Sir Edward Leigh, Βουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών, απευθυνόμενος την προηγούμενη εβδομάδα προς την Βουλή των Κοινοτήτων σημείωσε χαρακτηριστικά ότι καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει εγκρίνει ως τώρα την τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, παρά την ισχυρή υποστήριξη – (σ.σ. pentapostagma.gr – και προφανώς πίεση) των μέσων ενημέρωσης, των Βρετανών επιστημόνων και των επιστημόνων που ειδικεύονται σε ζητήματα βιοηθικής.
Ο Leigh ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν οδηγεί σε κανένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. «Προλαμβάνει απλώς την γέννηση παιδιών με αναπηρία». Ακόμη και αυτό το αποτέλεσμα όμως έχει ως κόστος την καταστροφή ενός ανθρώπινου εμβρύου για τα «χρήσιμα μέρη του». «Με τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η πράξη δεοντολογική», ανέφερε ο Βρετανός βουλευτής.
Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του Βρετανού Βουλευτή στην Βουλή των Κοινοτήτων κινήθηκε στους εξής άξονες:
“… έχουμε να αντιμετωπίσουμε με δύο εντελώς ξεχωριστά ζητήματα, όταν συζητούμε, πρώτον, σχετικά με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, και δεύτερον σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας εμβρύων από γενετικό υλικό τριών ατόμων – που συνιστά ουσιαστικά την γενετική τροποποίηση των ανθρώπων.
{ Η «βελτίωση», η «ενίσχυση» του ανθρώπινου είδους εκλαμβάνεται από τους ελίτ ως η φυσική εξέλιξη της ανθρωπότητας.. Άνθρωποι που δεν θα διαθέτουν όμως ανθρώπινη φύση.}
Μόλις τα τελευταία 100 χρόνια έχουμε συμβιβαστεί με τα δραματικά αποτελέσματα ρατσιστικών πρακτικών αιώνων υπό το προκάλυμμα ψευδο-επιστημονικών εννοιών που αποδείχθηκαν εντελώς λανθασμένες. Πόσα παραπάνω προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε όταν η ανθρωπότητα διαχωριστεί μεταξύ των γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων και των μη γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων;
“… Τα μιτοχόνδρια που περιέχουν DNA αλληλεπιδρούν με τον πυρήνα και έτσι πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι συνεισφέρουν στον σχηματισμό της ταυτότητας του ατόμου. Οι επιστήμονες που ειδικεύονται σε ζητήματα βιοηθικής έχουν εκφράσει ως τώρα μία σχεδόν καθολική συμφωνία σχετικά με το ζήτημα της γενετικής τροποποίησης των συνανθρώπων μας, απορρίπτοντας την ως εξαιρετικά ανήθικη και εντελώς αντιδεοντολογική …
“Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις αναπηρίες και τον αφόρητο πόνο που προκαλούν οι γενετικές παθήσεις. Κανείς δεν επιδιώκει να υποβαθμίσει τον πόνο των ασθενών, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με θεραπεία. Αυτή η πρακτική δεν θα θεραπεύσει κανέναν άνθρωπο από την αφόρητη ταλαιπωρία που προκαλούν αυτές οι παθήσεις.
“Το χειρότερο αποτέλεσμα της προπυρηνικής μεταφοράς (σ.σ. pentapostagma.gr – pronuclear transfer) είναι ότι απαιτεί την δημιουργία ανθρώπινων όντων αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της χρησιμοποίησης των χρήσιμων μερών τους.
Αυτή είναι η κοινωνία στην οποία επιθυμούμε να ζούμε; Σε μία κοινωνία όπου τα άτομα δημιουργούνται, τα μέρη τους αναπτύσσονται και στη συνέχεια καταστρέφονται ώστε να παραδίδονται σε έτερα ανθρώπινα όντα;
Δεν υπάρχει καμία ηθική ή δεοντολογία σε αυτές τις πρακτικές, είτε εάν σκεφτούμε τον νόμο της φύσης, ή την Χριστιανική ηθική στην οποία έχουμε ως χώρα στηριχθεί όλα αυτά τα χρόνια”.
 Για να κατανοήσουμε την έννοια του διανθρωπισμού, θα πρέπει να κατανοήσουμε το φιλοσοφικό υπόβαθρο ενός από τους πρώτους εμπνευστές της, του  Julian Huxley, (σ.σ. pentapostagma.gr – αδελφού του Aldous Huxley, συγγραφέα του βιβλίου Brave New World "ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"), που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη λέξη Διανθρωπισμός. Ο Huxley αποτέλεσε μέλος της Βρετανικής Κοινότητας Ευγονικής , με την προώθηση της ευγονικής να αποτελεί ασφαλώς τον κύριο στόχο της συγκεκριμένης Κοινότητας.
Τα ερωτήματα όμως δεν είναι λίγα σε αριθμό, και είναι πιεστικά και σοβαρότατα:
Ποιος θα καθορίσει ποια γονίδια θα «ακυρώνονται» και θα «αχρηστεύονται» και ποια τελικώς θα «αξιοποιούνται»; Ποιος μπορεί να αποτρέψει την μετατροπή της επιστημονικής/γενετικής επικυριαρχίας σε μία τεχνολογικά εξελιγμένη μορφή Σταλινισμού ή Ναζισμού;
Θα θεωρηθούν ορισμένες φυλές κατώτερες από τις υπόλοιπες, και τα γενετικά τροποποιημένα μωρά θα είναι «διαθέσιμα» μόνο για ορισμένες ομάδες ανθρώπων; Γνωρίζουμε ήδη ότι οι ελίτ θέλουν να διαιωνίσουν το «είδος» τους και να αφανίσουν την ‘αναλώσιμη’ τάξη, όπως αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά ο Bill Gates:
Ο κόσμος κατοικείται σήμερα από 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους … και ο αριθμός πλησιάζει τα 9 δισεκατομμύρια. Εάν εργασθούμε σοβαρά για να δημιουργήσουμε νέα εμβόλια, διαλύσουμε τα συστήματα υγείας, και παρέχουμε «υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας», τότε θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό κατά 10 με 15 τοις εκατό.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ