Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Γείωση: Ή επανασύνδεση με τήν Γη.

Earthing (γείωση): Άλλη μία απόδειξη πόσο έχουμε αποκοπεί από τη φύση και έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε κομμάτια της, είτε φορώντας πλαστικές σόλες, είτε ασφαλτοστρώνοντας και τσιμεντοποιώντας τα πάντα ή με το να ζούμε και να εργαζόμαστε καθημερινά δεκάδες μέτρα από το έδαφος. Οι Τολτέκοι μάγοι έλεγαν πως ο σύγχρονος άνθρωπος έχει την συνείδηση της πατούσας του, εννοώντας πως μόνο με την πατούσα του έχει σύνδεση με την Γη και είναι η πατούσα, από το μόνο σημείο που οι Βολαδόρες δεν μπορούν να ρουφήξουν την ενέργεια του.  Λέγοντας το αυτό, τον καιρό που οι άνθρωποι περπατούσαν πολύ ώρα την ημέρα ξυπόλυτοι και ζούσαν πάνω στο έδαφος. Σήμερα όμως …
earthingΑπό περιέργεια μπήκα στο amazon να διαβάσω αντιδράσεις και γνώμες για το βιβλίο εστιάζοντας το ενδιαφέρον στις αρνητικές. Οι περισσότεροι από αυτούς τους αναγνώστες έψαχναν να βρουν στο βιβλίο τις επιστημονικές αποδείξεις, ενώ οι ίδιοι κάνουν τόσα πολλά καθημερινά που τους καταστρέφουν επιστημονικά αποδεδειγμένα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων λειτουργώντας εγωιστικά είπαν ότι αυτό που λέει το βιβλίο όλοι το ξέρουν οπότε πέταξαν τα λεφτά τους αγοράζοντας κάτι που το ξέρουν ήδη.
Αναρωτιέμαι λοιπόν. Αφού υπάρχουν τόσοι υπερφίαλοι εγωπαθητικοί που πάντα, όλα τα ξέρουν, γιατί τότε η ανθρωπότητα έχει αυτά τα χάλια; Ρητορική η ερώτηση, μέσα της υπάρχει ήδη η απάντηση. Προτείνω –αν δεν τα ξέρεις κι εσύ όλα- να αγοράσεις το βιβλίο και να ΚΑΝΕΙΣ πράξη όσα περιγράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ