Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΓΗΪΝΟΙ

Τώρα τελευταία σε πολλά σημεία της γης στα καλά καθούμενα ανοίγουν σε διάφορα σημεία της γης κάποιες τρύπες!! Αυτές οι τρύπες ποικίλουν σε βάθος αλλά και σε μέγεθος, θα μου πείτε που είναι το περίεργο αλλά και το παράξενο. Οι τρύπες αυτές ανοίγονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να υπάρξουν έργα στις περιοχές που ανοίγονται, δεν ακούγονται εργαλεία να τις ανοίγουν, μα ούτε κάποια κίνηση από πριν ότι θα γίνει κάτι στην περιοχή που θα προδώσει την θέση ή την ύπαρξη της τρύπας που θα γίνει. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι όλες αυτές οι τρύπες ανοίγονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!!! Σε όλες αυτές τις τρύπες που ξεκινούν από διάμετρο ανοίγματος από 30 πόντους μέχρι και 40 μέτρα, αλλά και από βάθος 100 μέτρων μέχρι και 1200 μέτρων έχει κάνει τους γεωλόγους οπού είναι και οι πιο αρμόδιοι να μην μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση με το τι συμβαίνει σε αυτές τις τρύπες. Αυτό που τους προβληματίζει ιδιαίτερα σε όλες αυτές τις τρύπες είναι τα εξής φαινόμενα: 
 Α) Οι τρύπες, στα τοιχώματα τους δεν υπάρχουν σημάδια διάνοιξης από κάποιο εργαλείο, είναι τελείως λεία με κυκλική φορά προς τα δεξιά ή σε κάποιες άλλες προς τα αριστερά!! Β) Μετά από τέτοια διάνοιξη μια τέτοιας τρύπας θα έπρεπε να υπάρχουν μπάζα δηλαδή τα χώματα, πετρώματα που έβγαλαν από την τρύπα. Μα δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ούτε στην επιφάνεια που ξεκινά η τρύπα αλλά ούτε στον πάτο της τρύπας!!
Γ) Τι εργαλείο είναι αυτό που μπορεί να κάνει τέτοιες τρύπες σε οιοδήποτε βάθος χωρίς να ακουστεί αλλά και να αφαιρέσει πετρώματα σε κάποια βάθη που θα χρειαζόταν μέρες για να τα περάσει; Υπάρχουν τόσο σκληρά πετρώματα που κάποια τρυπάνια έχουν ειδικές κεφαλές εξοπλισμένες από την τεχνολογία της NASA τα οποία τα χρησιμοποιούν για να ανοίγουν τρύπες για τις πετρελαϊκές εταιρίες. Πολλά από αυτά τα τρυπάνια έχουν σπάσει προσπαθώντας να προχωρήσουν παρά κάτω. Αυτό είναι μια επίπονη δουλεία και για τα πιο τέλεια τρυπάνια του κόσμου και για να φτάσουν σε βάθος 500 μέτρων μπορεί αν πέσουν σε σκληρά πετρώματα να περάσουν πολλές μέρες για να την ανοίξουν. Για τις τρύπες όμως που αναφέρω εγώ εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα, ανοίγουν σε δευτερόλεπτα!!!! 

 Δ) Δεν ξέρουν για πιο λόγο ανοίγονται οι τρύπες αυτές, έχουν αποκλείσει την φυσική καθίζηση γιατί αν ήταν έτσι θα υπήρχαν τα μπάζα από τα χώματα και τα πετρώματα στον πάτο της τρύπας. Έτσι αποκλείουν το φαινόμενο της καθίζησης ή των σεισμών, είναι ένα φαινόμενο που έχει έξαρση τα τελευταία 6 χρόνια. Στην αρχή δεν το είχαν πάρει σοβαρά μα τώρα τελευταία όλο και πιο πολλοί γεωλόγοι είναι προβληματισμένοι με το τι μπορεί να προκαλεί αυτές τις τρύπες. 
 Ε) Σε κάποιες από τις μεγάλες και βαθιές τρύπες από 500 μέτρα έως και 1200 μέτρα κατεβαίνοντας οι γεωλόγοι ανακάλυψαν ότι δεν άλλαζε η θερμοκρασία της τρύπας αλλά ούτε και η ποσότητα οξυγόνου ( !!;;!! ) δοκίμασαν ότι τεχνολογία διέθεταν όπως μετρητές για ραδιενέργεια, φασματοσκόπια, μα όταν δοκίμασαν ηχητικά σόναρ παρατήρησαν ότι το σήμα αντί να έρθει πίσω στο μηχάνημα όπως έπρεπε να έρθει γρήγορα, καθυστερούσε τουλάχιστον 30 με 35 δευτερόλεπτα!! Αυτό είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορούν να τα εξηγήσουν μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές. Σε όλες αυτές τις παράξενες τρύπες συμβαίνει αυτό το συγκεκριμένο φαινόμενο!! 
Υπάρχουν και πολλοί ερευνητές που πιστεύουν ότι κάτι γίνετε από την μέση γη ( αν και είμαι ένθερμος υποστατικής της μέσης γης μου είναι λίγο δύσκολο να συμφωνήσω μαζί τους ). Κάποιες από τις θεωρίες για τις τρύπες ότι γίνονται από την μέση γη είναι οι εξής:
Α) Τις φτιάχνουν οι εσωγήινοι πολιτισμοί για να απομαγνητιστεί το μαγνητικό πεδίο της γης ώστε όταν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ευθυγραμμίστηκαν όλοι στις 21 / 12 / 2012 να μην υπήρχε τόση μαγνητική βαρύτητα στην μέση γη και δημιουργηθούν φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί και να ενεργοποιηθούν τα εσωτερικά ηφαίστεια!!
Β) Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ίσως με κάποιο τρόπο οι εσωγήινοι έχουν φτιάξει κάποιους διόδους ώστε να βγαίνουν από κι μέσα με τα Α.Τ.Ι.Α. τους. Ότι είναι δηλαδή έξοδοι κινδύνου διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να μην αναζητήσουμε την σημασία τους εμείς οι γήινοι στην επιφάνεια!! Εδώ θα κάνω την εξής ερώτηση πάλι. Τι γίνεται με τις τρύπες που έχουν διάμετρο 30 πόντων έως και 1 μέτρου; Τι είδους Α.Τ.Ι.Α. μπορεί να βγει από εκεί; 
trypa-souidiaΥπάρχουν πολλές τρελές θεωρίες που κάποιοι ερευνητές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής ή για να εντυπωσιάσουν ή για να γεμίσουν σελίδες από κάποια βιβλία που ετοιμάζουν. Εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους στις τρελές τους θεωρίες αλλά μ αρέσει να ψάχνω και να βρίσκω κάποιες παλιές ιστορίες έστω και μύθους που να λένε κάτι. Έτσι ψάχνοντας έφτασα στις ιστορίες κάποιων Βραχμάνων οι οποίες είναι από τον καιρό πριν γεννηθεί ο θεός Κρίσνα. Θα σας την παραθέσω όπως ακριβώς την βρήκα.
<< Εγώ ο Νταεηλέν είχα πάει να κάνω προσφορές στις θεότητες φρούτα, κρέας, και κρασί, το έκανα αυτό γιατί οι δαίμονες της κάτω γης είχαν αρχίσει και άνοιγαν παντού τρύπες. Στα βουνά, σε χωράφια, και σε ποτάμια και λίμνες!! Τρύπες πολύ παράξενες για τα μάτια μας ώσπου ένα πρωί είδα έναν μικρό λευκό δαίμονα να βγαίνει από κει μέσα. Δεν τρόμαξα γιατί δεν είχε άγρια όψη, μα στα χέρια του κρατούσε ένα μεγάλο βράχο για το μέγεθος του που τον έτρωγε σαν το καλύτερο γεύμα του κόσμου. Τον πλησίασα με φόβο στην κάρδια αλλά και θάρρος. Δεν πρόλαβα να του πω γιατί ανοίγουν τις τρύπες αυτές και ποιος είναι ο σκοπός τους ο μικρός λευκός δαίμονας γύρισε και με αντίκρισε γεμάτος απορία. Το δέρμα του ήταν λευκό όπως το αλεύρι τα μάτια του ήταν και αυτά λευκά όπως οι τυφλοί, το ύψος του δεν ξεπερνούσε τους 50 πόντους, ρούχα δεν φορούσε, γεννητικά όργανα δεν είχε ούτε και μαλλιά ούτε και αυτιά αλλά ούτε και μύτη, μόνο ένα μεγάλο στόμα με σαρκώδη λευκά χείλη. Τα δόντια του ήταν όλα μυτερά και κοφτερά ακόμη και η γλώσσα του ήταν ολόλευκη!! Μόλις με αντίκρισε γεμάτο απορία έβγαλε μια στριγκλιά που δεν είχα ξανακούσει, αμέσως από την τρύπα αυτή βγήκαν εκατοντάδες ολόιδιοι μικροί δαίμονες και με κοίταζαν και αυτοί με απορία σαν να μην είχαν ξαναδεί άνθρωπο ποτέ τους!! Παρ’ όλο ότι ο φόβος το τι θα απογίνω μου είχε κάνει τα πόδια μου να τρέμουν δειλά ρώτησα γιατί ανοίγουν τις τρύπες αυτές και ποιοι είναι. Αμέσως όλοι οι άσπροι δαίμονες βούτηξαν στην τρύπα εκτός από έναν τον πρώτο που είχα δει, αμέσως πήρε τον λόγο μέσα στο μυαλό μου. Τον άκουγε το μυαλό μου και όχι τα αυτιά μου. Είμαστε οι Γκι-Γκιλάρ από τα βάθη της γης. Εκεί μένουμε με πολλά αλλά πλάσματα, δεν θέλουμε το κακό σας μα πρέπει να ανοιχτούν κάποιες τρύπες για να φύγει το κακό που κουβαλά η γη. Αυτό το κάνουμε κάθε 30.000 χρόνια γιατί άμα δεν το κάνουμε η γης θα χαθεί. Μάθε λοιπόν άνθρωπε ότι είμαστε όλοι παιδιά της θεοί, θνητοί, ζώα, έντομα, ακόμα και τα δένδρα…….. Έκανε μια βουτιά στην τρύπα και χάθηκε και αυτός, εγώ έκανα την προσφορά μου στους θεούς και οι τρύπες σταμάτησαν να γίνονται από τους άσπρους δαίμονες πλέων, οι θεοί με άκουσαν και δεν τους άφησαν να ανοίξουν άλλες….. >> Η ιστορία αυτή αν κάτσει κάποιος και την αποκωδικοποιήσει θα βρεθεί προ εκπλήξεως, η ιστορία αυτή έχει να κάνει με όντα από την μέση γη!! Δεν μπορούσα να την αγνοήσω, αλλά υπάρχει και μια σύντομη ιστορία από την Αμερική από μια φυλή Ινδιάνων τους ονομαζόμενους Τσεροκε!! Η ιστορία έχει ως εξής:
<< Πριν πολλά φεγγάρια πίσω, τόσα πολλά που πλέων δεν μετριούνται οι Ναη-Στάχα ( πνεύματα της υπόγειας γης ) είχαν βγει στην επιφάνεια και άνοιγαν πολλές τρύπες, άλλες μεγάλες άλλες μικρές. Όταν ρωτήθηκαν από τους προ προ προ προγόνους μας γιατί ανοίγουν τόσες πολλές τρύπες και βαθιές τους απάντησαν. Αυτό πρέπει να γίνεται μια φορά στα χιλιάδες χρόνια!! Η γη πρέπει να παγώσει για να πεθάνει το κακό γιατί άμα δεν γίνει τότε η γης θα πεθάνει….!!! Υστέρα από αυτά που είπαν στους προγόνους μας , μετά από κάποια χρόνια η περιοχή που ζούσαν πάγωσε τόσο που δεν υπήρχε ζωή εκεί πλέων. Έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί και να πάνε σε αλλά μέρη που ήταν λιγότερο κρύα >>.
Ένα είναι σίγουρο από αυτήν την ιστορία ότι οι Τσεροκε δεν είναι τόσο παλαιά φυλή ώστε να ζούσε στους παγετώνες . Σίγουρα ήταν κάποια πιο παλαιά φυλή που σιγά σιγά εξελίχτηκε στην φυλή των Τσεροκε. Μην ξεχνάτε ότι οι ινδιάνοι της Αμερικής δεν είχαν γραπτό λόγο αλλά μόνο προφορικό, έτσι έχουν διασώσει πολλές ιστορίες των λαών τους που πηγαίνουν πραγματικά πολύ πίσω…..!!!
Οι τρύπες αυτές εγώ από αυτές τις δυο ιστορίες δυο διαφορετικών λαών μου δίνουν την εντύπωση ότι έχει να κάνει με την μέση γη! Αν είναι όπως τα λένε ήδη το κλίμα στην γη έχει αρχίσει και αλλάζει. Λέτε να είχαν δίκιο; Αυτό θα το δείξει μόνο το μέλλον…….. Όσοι από εσάς ξέρουν να χειρίζεστε το Google map ψάχτε και θα βρείτε πολλές και περίεργες ανεξήγητες τρύπες που παίρνω το θάρρος να της ονομάσω Τρύπες Φαντασμάτων…….. 

 ΠΗΓΗ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ