Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ονόματα Κρονίων- Nephilims

Παράδειγμα Ονομάτων Κρονίων- Nephilims εδώ

Ιερώνυμος Β’ (Πιθηκάνθρωπος, Κρόνιος-Nephilim, κοσμικό όνομα Ιωάννης Λιάπης, είναι ο 20ος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Είναι Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, του ανώτατου θεσμικού οργάνου διοίκησης της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Υπάρχει πληροφορία ότι είναι νεκρός και τον αντικαθιστά Γάλλος κατάσκοπος που έχει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο του, για να μαθαίνουν οι Γάλλοι τα μυστικά της Ελλάδος. Ακρίβεια τελευταίας πληροφορίας 80%. Το 2008 ελέγχθηκε από τον Ευρωστρατό και ήταν Πιθηκάνθρωπος, ενώ τώρα έχει διαφορετικό γονίδιο)

Κωνσταντίνος Σημίτης (Ερπετάνθρωπος Έλληνας Εβραίος, Κρόνιος-Nephilim, καθηγητής πανεπιστημίου και πολιτικός, πολλές φορές υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1996 ως το 2004 με το ΠΑΣΟΚ) 

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και το ιατρικό απόρρητο, διότι η νομοθεσία αφορά ανθρώπους και όχι ανθρωποειδή με παραφυσικό γενετικό κώδικα, που περιέχει κάποιας μορφής ζώου, ψαριού, πτηνού κλπ., στο γονίδιό τους.


Διαφήμιση υπέρ των Κρονίων(Nephilims), προκειμένου να γίνουν περισσότερες γενετικές προσμίξεις ανθρώπων με ζώα και να καταλάβουν τη Γαία τα ανθρωποειδή. Ξένες δυνάμεις και ειδικά Γάλλοι και Αμερικανοί με κατώτατη παιδεία επιβάλλουν τέτοιες διαφημίσεις στην Ελλάδα για να μας προκαλούν και να μας αρρωστήσουν ακριβώς όπως έγινε με τις δικές τους κοινωνίες, προκειμένου να στηριχθεί η κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Εδώ βλέπουμε την Νάνσυ Σπετσιώτη να σκηνοθετεί βίντεο, όπου Κρόνιος γενετικά μεταλλαγμένος με πίθηκο και δέντρο στο γονίδιό του, να πρόκειται να γίνει δωρητής μυελού των οστών σε οικογένεια φυσιολογικών ανθρώπων. Στην πραγματικότητα και το κορίτσι που υποδύεται μοιάζει να έχει πίθηκο στο γονίδιό του. Όλα αυτά συμβαίνουν, διότι οι ξένοι είναι ολιγομαθείς και άρρωστοι με πρώτους τους Γάλλους και στη συνέχεια τους Βέλγους των Βρυξελλών, που πιστεύουν ότι θα φτάσουν την Θεοσοφία και το καλό, βιάζοντας κάθε όμορφο και πολιτισμένο άνθρωπο της Ελλάδος. Αποφασίζουν δηλαδή με κριτήριο την ικανοποίηση των καταναλωτικών τους αναγκών που στην πραγματικότητα είναι ατελείωτες, καθώς μιλάμε για ανθρωποειδή και ψυχασθενείς που επιτρέπουν τέτοιες απόψεις να διαδίδονται, για να επιβληθεί η ανηθικότητα και η καταστροφή της φύσης.

Βίντεο Χρηστιανών ενάντια στην πολυμορφία και υγεία των λευκών ανθρώπων, που δημιουργήθηκαν από τους Ολύμπιους Θεούς. Υπενθυμίζεται ότι οι παραφυσικές γενετικές μεταλλάξεις που προκαλούν οι αιμομιξίες πως είναι αθεράπευτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ