Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ MISTER TSIPRA;


A294B78009F8C0AEA0EE14706FC401BA
Γράφει ο Αντίοχος.

Τεράστιες καταστροφές υπέστη η Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι μοναχοί στην ιστοσελίδα romfea.gr, πολύ δυνατή βροχή και ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν ουσιαστικά τον εξωτερικό τοίχο μιας πτέρυγας που φιλοξενεί μάλιστα κελιά μοναχών. Ευτυχώς την νύχτα εκείνη τα κελιά ήταν άδεια και δεν προκλήθηκε ατύχημα.
laura-mesa-dyo
 
Λέτε να ήταν τυχαίες οι πρωτοφανείς αυτές καταστροφές, και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ή μήπως ήταν η εκδήλωση της οργής του Θεού για την πολιτικάντικη επίσκεψη του άθεου αμερικανοκομμουνιστή mister Tsipra; Και εφόσον επρόκειτο για θεϊκό μήνυμα, σίγουρα δεν απευθυνόταν μόνο στον άθεο που σύλησε το Άγιον Όρος με την υποκριτική παρουσία του, αλλά και σ’ αυτούς τους αθεόφοβους που τον κάλεσαν εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ