Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Έπεσε η κυβέρνηση στη Γαλλία, αλλά εδώ, οι Βενιζέλος / Σαμαράς, παραμένουν. Όταν σάς λέμε ότι ο νεοελληνικός εσμός είναι τελείως μ.....ς, νομίζετε ότι τα... παραλέμε και υπερβάλλουμε; Καθόλου... και λίγα λέμε...

ΠΩΣ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΕ
Πολιτικός "σεισμός" στη Γαλλία λόγω ... Γερμανίας - Παραιτήθηκε η κυβέρνηση - Τρίτη κυβέρνηση σε δύο μήνες!

Το άνωθεν «διευθυντήριο» αποφάσισε και διέταξε την άμεση απόλυση των δύο υπουργών της γαλλικής κυβέρνησης που με δηλώσεις τους στον τύπο αμφισβήτησαν προφορικά «τοις κείνων ρήμασι». Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ σε συνέντευξη του το Σάββατο στην «Le Monde», ζήτησε το Παρίσι να ξεκόψει από την πολιτική του Βερολίνου, λέγοντας: «Η Γαλλία δεν μπορεί πλέον να φέρεται και να άγεται», ενώ τόνισε η γαλλική κυβέρνηση «δεν προτίθεται να συμπράξει άλλο με τις πολιτικές λιτότητας, και θα προβάλει αντίσταση στα γεράκια του πληθωρισμού και στην επικίνδυνη και μόνιμη ασθένεια που έχει πλήξει την Ευρωζώνη». Ο κ. Μοντεμπούρ που νόμιζε αφελώς ότι...
Η συνέχεια  εδώ

Η πολιτική λιτότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπαγορευμένη από το Βερολίνο προκάλεσε πολιτική ρήξη στην κυβέρνηση της Γαλλίας, η οποία σήμερα οδηγήθηκε σε παραίτηση, με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ του οποίου η δημοτικότητα καταρρέει, να δίδει εντολή σχηματισμού νέας μέχρι αύριο, της τρίτης μέσα σε δύο μήνες!
Κάτι το πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της Γαλλίας.
Της κατάρρευσης της γαλλικής κυβέρνησης προηγήθηκαν οι βολές που εξαπέλυσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ κατά τις Άνγκελα Μέρκελ και των γερμανικών πολιτικών λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην ευρωζώνη.
Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde»...

H συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ