Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ;...ΕΝΦΙΑ: Η μεγάλη απάτη του νέου φόρου με στόχο τη δήμευση ακίνητης περιουσίας.

Σε μία μεγάλη απάτη, που στόχο έχει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, των σπιτιών, των οικοπέδων και των χωραφιών, αναδεικνύεται ο ΕΝΦΙΑ. Όχι μόνο δεν μειώθηκε ο φόρος σε σχέση με την έμπνευση Βενιζέλου, το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, αλλά οι φορολογούμενοι βρίσκονται μπροστά σε εκκαθαριστικά τέρατα που ακόμη και το ακίνητο να πουλήσουν δεν πρόκειται να τον ξεπληρώσουν.
 Ε, αυτός είναι και ο σκοπός. Να κατασχέσουν ότι ακόμη έχει μείνει στην ιδιοκτησία των Ελλήνων. Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών περί αναγνώρισης λαθών, που οφείλονται σε «σφάλματα και παραλείψεις εκ μέρους των φορολογουμένων και σε στρεβλώσεις του νόμου», είναι καθαρά προσχηματική και εξυπηρετεί απόλυτα το σχέδιο της κυβέρνησης και των δανειστών.

Δείτε παραδείγματα:
- Για 4 στρέμματα σε μικρό χωριό του νομού Τρικάλων υπολογιζόταν αντικειμενική αξία 48.000 ερώ (12 ευρώ ανά τμ) και φέτος εκτιμάται σε 441.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης καλείται δηλαδή να πληρώσει και συμπληρωματικό φόρο, για περιουσία αξίας άνω ων 300.000 ευρώ.
 - Άλλο οικόπεδο στην Αίγινα με παλαιό σπίτι όπου κατοικεί ζευγάρι υπερηλίκων αγροτών, φορολογείται ευρώ για αξία 686.000 ευρώ, αντί 40.000 που είχε για τον ΦΑΠ. Καλούνται να πληρωσουν φόρο 8500 ευρω (κύριο και συμληρωματικό), όσα δηλαδή είναι ολόκληρη η σύνταξη του ΟΓΑ που λαμβάνουν και οι δύο.
ΚΑΙ  ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  στούς  καναπέδες  , τίς καρέκλες,  στά κρεβάτια, στίς παραλίες ,  καί δέν έχετε  βγεί μέ βρεγμένες σανίδες  νά τούς λιανίσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ