Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Οι τερατογενέσεις στην Ινδία δέν έχουν τέλος!!!


Ο 8χρονος με τα τεράστια χέρια δίνει την δικιά του μάχη

Aυτό το 8χρονο αγορι ζει από την ημέρα που γεννήθηκε με έναν απίστευτο εφιάλτη: το κάθε χέρι του ζυγίζει 8 κιλά και έχει μήκος 33 εκατοστά
«Οταν γεννήθηκε τα χέρια του ήταν δύο φορές μεγαλύτερα από εκείνα ενός φυσιολογικού μωρού. Μεγαλώνοντας τα χέρια του έγιναν τεράστια» εξηγεί η μητέρα του μικρού Καλέμ, Χαλέεμα, στην εφημερίδα Mirror.
«Δυσκολευόταν ακόμη και να φάει, είμασταν αναγκασμένοι να τον τρέφουμε εμείς» συμπληρώνει ο πατέρας του. Σήμερα ο 8χρονος Ινδός μπορεί να πιάσει πράγματα με τα δυό του δάχτυλα και να σηκώσει ένα ποτήρι νερό.
Αλλά οι γονείς του, 27 και 45 ετών, δεν έχουν καμία δυνατότητα να τον βοηθήσουν: κερδίζουν 19 ευρώ το μήνα και τα χρήματα αυτά δεν αρκούν για να του προσφερουν ιατρική βοήθεια. Ελπίζουν ότι ένας γιατρός θα δει το παιδί τους και θα το λυπηθεί.
Σύμφωνα με τον γιατρό  Krisha Chuch, διευθυντή της παιδιατρικής πτέρυγας σε ένα ινστιτούτο ερευνών κοντά στο Δελχί, το 8χρονο αγοράκι πάσχει από λεμφαγγείωμα, το οποίο θεραπεύεται, ειδικά αφού είναι σε καλή υγεία.
Ο μικρός δεν πάει στο σχολείο γιατί οι συμμαθητές του γελούν μαζί του αλλά ο πατέρας του κρατάει την ελπίδα ζωντανή.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ