Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η Αριστερά του χαβιαριού

 20 ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΥΨΟΥΣ 885.000 ΕΥΡΩ Η ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ- 565.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 9 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΑΡΗ!
Ελλάς Αιώνιον : Για να μην ξεχνάμε ποιοί βγαίνουν και μιλάνε και κατηγορούν το Έθνος και την Πατρίδα, ποιοί χαϊδεύουν λαθρομετανάστες και ποιούς συμφέρει ο κοινοβουλευτισμός ή αλλιώς η κλεπτοκρατία...
Στην κορυφή όλων των εχθρών της Πατρίδος οι του τσυριζα που τους ενοχλούν τα συνθήματα των Λοκατζήδων , παραπονούνται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ληστοτρομοκρατών (Μαζιώτης, Ξηρός και το κακό συνανπάντημα...) και διαμαρτύρονται γιατί τα εκατομμύρια των λαθρό δεν αφήνονται ανενόχλητοι να συρρεύσουν στην χώρα μας ώστε μαζί με τα εδώ ευρισκόμενα να γίνουν οι νέοι έλληνες υπήκοοι !!! Εκατομμυριούχοι και μεγαλοεπενδυτές των κορακιών της Ελλάδος (BlackRock, JP Morgan) κόπτονται για τον λαό ( λένε) αλλά αυτοί τρώνε τα ...χαβιάρια ... Άλλωστε το χαβιάρι ήταν πάντα η αδυναμία της ...αριστεράς των σαλονιών και της καλοπέρασης... Έχουν πιάσει το νόημα αυτοί ( δούλευέ τους για να δουλεύουν για πάρτη σου-σε βαρβάτο εβραϊκό μου ακοὐγεται αυτό ! Βρε λές; ) !!!
..


...” Αμα τους μαζέψεις και τους 71 Συριαζάιους μαζί…..με τα ακίνητα τους φτιάχνουν μια πόλη…μεσαίου μεγέθους….
 

Πιο φτωχός από όλους ο Τσίπρας είναι….αλλά αυτός από μαθητής έγινε κατευεθείαν πρόεδρος….δεν πρόλαβε…”

 
- 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα…ο Παναγιώτης Κουρουμπλής…ανεπάγγελτος..επαγγελματίας κομματόσκυλο
3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος….κι είναι και τυφλός….

- Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.
Με 19 ακίνητα….μλκας είναι να τα πληρώσει ;


-Νικόλαος Βούτσης….12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά)
….ανεπάγγελτο κομματόσκυλο….αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το ’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το ’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93.
Ο γιος του λήστευε (απαλλοτρίωνε ) τράπεζες….

...ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ