Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τα έξη εκατομμύρια νεκροί του "Ολοκαυτώματος" τα πέθαναν από το 1915-1938!!!

 
Το μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο (ή αλλιώς μνημείο νοητικού συλλογικού προγραμματισμού του νου)
Φίλοι αναγνώστες,
Σε πολλές δυτικές χώρες είναι αδιανόητο να αμφισβητήσεις το Ολοκαύτωμα των εβραίων συμπολιτών σου. Σύμφωνα με το νόμο μπορούν να σε δικάσουν και να σε βάλουν στην φυλακή για την αντισημιτική προσωπική σου γνώμη....Πχ εαν ένα πρωινό αρχίζεις την σκέψη και αμφισβητήσεις τα έξη εκατ. ανύπαρκους νεκρούς. Με το βιντεάκι που σου έχουμε σήμερα, σου προσφέρουμε ιστορικές αποδείξεις αν και υπάρχουν πολλές άλλες άγνωστες....
Ο κλασικός νοητικός προγραμματισμός του μέσου δυτικού πολίτη ξεκίνησε από τα σχολικά του θρανία. Αλλα δείτε οτι και στα θρανία του παπού τους την ίδια ιδέα-καραμέλα του πρόσφεραν. Στάλα στάλα, μέρα με την μέρα, γενιά με γενιά η Σιών χτυπάει με το δηλητήριο της.
Σε περίπτωση που η Εβραική κατοχική κυβέρνηση αλλάξει το νόμο στην Ελλάδα (δεν γνωρίζω αν ο εβραίος πρόεδρος της εβραικής ελληνικής δημοκρατίας τον έχει υπογράψει), έχεις στα χέρια σου βίντεο βαρβάτο με ακράδαντα ιστορικά στοιχεία.
Μην ξεχνάς οτι σαν Ελληνας που είσαι, πρέπει εσύ ο ίδιος να πιεις απο το αντίδοτο της οχιάς...σίγουρα είμαστε στο σωστό το δρόμο. Τώρα ζητάμε την ελευθέρια μας.
Βίντεο:
SIX MILLION JEWS 1915-1938 HD 
από



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ