Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γέροντας Παϊσιος..«Ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία»!

Κήρυξαν πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας!
Όψιμοι πολιτικοί διώκτες της Εκκλησίας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις!
Οι μεν (ΝΔ) επιδιώκουν διακαώς να καταργήσουν την αργία της Κυριακής, οι δε (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνουν μεταξύ άλλων, στη συντονισμένη αλλά απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, την κατάργηση της μισθοδοσίας των κληρικών και την ανάληψη της μισθοδοσίας από ειδικό φόρο πιστών (!!!).
Και οι δύο κομματικές παρατάξεις συναγωνίζονται για το ποιος θα ευαρεστήσει περισσότερο τα κέντρα του μυστηρίου της ανομίας, εντός και εκτός Ελλάδος... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εξαιρούνται οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις του υπάρχοντος πολιτικού δημοκρατικού συστήματος από τον κατ’ εξοχήν κανόνα αποστασίας από το λειτουργικό πλαίσιο που έχει ορίσει ο τριαδικός Θεός!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ