Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κάποιοι άρχισαν να την "ψάχνουν" για τα καλά...


Τα πάντα ξεκινούν σχεδόν 3000 περίπου πίσω όταν οι Εβραίοι έπρεπε να αποκόψουν τον λαό τους από τον Ελληνικό πολιτισμό. (όπου Ελληνικός πολιτισμός για την εποχή εκείνη μιλάμε για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό). Έγραψαν διάφορες εντολές (του Γιαχβέ) για να μην υπάρξει περίπτωση αποδοχής του πολιτισμού που πρέσβευε ο Ελληνισμός. Παράδειγμα το ου ποιήσεις κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Έτσι όλα τα αγάλματα, μεταγενέστερα οι πίνακες πορτρέτα κλπ δεν είναι αποδεκτά από αυτούς. Μεταξύ των άλλων δημιούργησαν και τις θρησκείες. Από εκεί προέρχεται και το εκλεκτός του Θεού (παπάρια…). Επιπλέον εδώ και 2000+ χρόνια εργάζονται συλλογικά για τον ίδιο σκοπό. Την οικονομική επικράτηση. Με διάφορους τρόπους το κατάφεραν. 

Το ζήτημα είναι ότι αυτή η επικράτηση μετατρέπεται σε τυραννία… αιτίας της πίεσης που νιώθουν πολλοί ανά τον κόσμο, άρχισαν να την ψάχνουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα περισσότεροι να μάθουν αλήθειες που επί χρόνια ήταν κρυμμένες… Και από εκεί ξεκινάει το ζήτημα…. Η αναζήτηση πληροφοριών έφερε τους Εβραίους σε δύσκολη θέση τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να βυθίζεται στη απόλυτη φτώχεια και οι Εβραίοι να είναι αυτοί που πάντα προοδεύουν και να μην ανησυχούν.  Για να αποφύγουν την μεγαλύτερο ψέμα... (κατά κάποιους) έχουν απαγορεύσει την αναζήτηση πληροφοριών για το ολοκαύτωμα. Ναι αυτό των 6 εκατομμυρίων που αναφέρονταν σε γραπτά κείμενα από 1907 στην Ρωσία.  Αυτή είναι όλη η αλήθεια… Όταν τους βλέπεις να διαβάζουν περίεργα “εθνικιστικά” blogs….εύκολα καταλαβαίνεις τον φόβο τους… Όταν “αποκαλύπτουν” τους “εχθρούς” τους οι Εβραίοι καλό είναι να προσέχουμε. Οι περισσότεροι “εχθροί” των Εβραίων είναι “κατασκευασμένοι” από τους ίδιους.  

Δεν τους νοιάζει η Γάζα. Στα παπάρια τους και ο Ο.Η.Ε.  Μια από τα ίδια και στη Συρία...

 Αυτό που τους απασχολεί είναι η διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας… μέσα από την τοκογλυφία..είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση όπως μας έλεγε ο ανθέλληνας Παπανδρέου όταν μας έχωνε με χαμόγελο στο ΔΝΤ…. Που θα πάει λοιπόν αυτό το επικίνδυνο πράγμα; Τώρα λοιπόν και σε “ασφαλές” περιβάλλον “ναζιστών”, ψευτοσωτήρων, ομοφυλόφιλων, ΜΜΕ,  κολεγιόπαιδων και νεοταξιτών βγαίνουν να παραστήσουν τα θύματα…..  Έχουν έτοιμους γραμμένους τους λόγους τους από την ναζιστική-κομμουνιστική εποχή που πάλι χρηματοδότησαν οι ίδιοι. Αναζητούν απλά θεατές για την παράστασή τους…. για να κερδίσουν χρόνο.  “Παράσταση” από αυτές που κατά καιρούς έχουν χρηματοδοτήσει οι Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μπους και το κακό συναπάντημα….. 

Παράσταση όπως και οι μισητές  “μη κυβερνητικές οργανώσεις” των διαφόρων Σόρος ….. Την Νέα Τάξη που θέλει τον άνθρωπο χωρίς φύλο και οικογένεια…Την νέα τάξη των Ισλαμιστών. Την νέα τάξη που δεν αποδέχεται το ανθρώπινο είδος του θεού.....τραγική περίπτωση οι χριστιανοί της Συρίας... Ο ουκρανικός λαός που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τους Εβραίους Εσκενάζυ. Οι εβραιομπολσεβίκοι εξόντωσαν δέκα εκατομμύρια Ουκρανούς. Το αποτέλεσμα;; Σκοτώνονται μεταξύ τους… ενώ οι πολιτικοί και των 2 χωρών γελάνε… μιας και ξέρουν το στημένο της όλης υπόθεσης…. Την Ουκρανία που βρίσκεται σε τροχιά επιδοτήσεων…. από το ΔΝΤ μιας και στέλνει νεανικά όργανα στο εξωτερικό…

Στην Ελλάδα είναι καλύτερα;; …. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει φτιάχνοντας μια λίστα θυμάτων ενός πρωτόγνωρου και ανορθόδοξου γερμανικού-σιωνιστικού- πολέμου.....με πρωταγωνιστές τους παλιανθρώπους των Αθηνών. Την ώρα που μας ζητάνε δήθεν συγνώμη για τους συνέλληνες που κάποτε σκότωσαν με σφαίρες “εκτελούν” στην κυριολεξία μια γενιά ολόκληρη με τα χρέη και την απελπισία......για να θολώσουν τα νερά τι κάνουν;; Μιλάνε για φασισμό! Εκατομμύρια Έλληνες δείχνονται ως φασίστες επειδή δεν τα έφαγαν.....μαζί με παλιανθρώπους. Μα αυτούς τους παλιανθρώπους που οι σιωνιστές συνεργάζονται άψογα....από την εποχή της κατοχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ