Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Εδώ κόσμος σφάζεται στη Γάζα, και η Εβραία Τζέσικα Πάρκερ χτενίζεται, παρέα με την Κεφαλογιάννη.


Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα....
"Οικογένεια" Κεφαλογιάννη..... όπως λέμε DON ........ (συμπληρώστε ότι θέλετε)

Πόπη Σουφλή




Μιά Εβραία, τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επέλεξε η Υπουργός Τουρισμου της Σιωνιστικής “Ελληνικής” Κυβέρνησης, για να διαφημίσει την Ελλάδα ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ… (με σκοπό να ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ τους υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ της Γάζας…)

Ανοιγμα στο (Eβραϊκό)  Χόλιγουντ με φοροαπαλλαγές (όλα τα θέλουν τζάμπα οι τσιφούτ…)  προβλέπει το σχέδιο της υπουργού Τουρισμού. Μακάρι να γυρίσουν στη χώρα σας την επόμενη ταινία της σειράς, της είπε η «Κάρι» στη Νέα Υόρκη:  http://www.protothema.gr/Stories/article/396996/sex-and-the-city-stin-ellada-/


Για την Εβραϊκή  καταγωγή της Πάρκερ δεν υπάρχει αμφιβολία, όπως και για τον επίσης εβραίο άντρα της Matthew Broderick:




Εδώ η Τζέσικα Πάρκερ με τον Σιμόν Πέρες τον πρόεδρο του Σιωνιστικού ΚΡΑΤΟΥΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ…

Στο βίντεο εδώ: http://telly.com/327SXJ  και στο ( 1.08) βλέππουμε την οικειότητα μεταξύ του Πέρες και της Πάρκερ, συζητούν χαλαρά σαν φιλαράκια….

Την ώρα που κατακρεουργούν αθώες ψυχές στη Λωρίαδα της Γάζας οι Εβραιο-Σιωνιστές συνεχίζουν τις “Τουριστικές Μπίζνες” στην Ελλάδα…. μέσω…Χόλυγουντ..
ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ, ΑΔΗΦΑΓΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ….

Κάτω  η Όλγα Κεφαλογιάνη σε πρόσφατη επίσκεψη στο Ισραήλ, μαζί με άλλους “Έλληνες” υπουργούς…. της βραβευμένης απο τους Σιωνιστές Κυβέρνησης Σαμαρά….

Γιατί βάζουν την πασίγνωστη Εβραία να διαφημίσει την Ελλάδα; 

Μα φυσικά για να την “προωθήσει” στους Εβραίους… 

Το μήνυμα είναι: “Ελάτε να εγκατασταθείτε άφοβα, αυτη η χώρα ΣΥΝΤΟΜΑ θα είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ! τους ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ..”: http://attikanea.blogspot.gr/2014/07/a-wsj.html

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ! τα ίδια ετοιμάζουν να κάνουν κι εδώ… Άλλωστε τα Ελληνικά κοιτάσματα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πλουσιότερα απο της Γάζας….

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ