Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η μαζική εισροή λαθρομεταναστών - περίπου 1.000 κάθε μέρα - είναι συντριπτικό για όλα τα ομοσπονδιακά κέντρα κράτησης, που δεν μπορούν να χειριστούν το λαθροτσουνάμι.
Έτσι, φορτώνουν τις ασθένειες που μαστίζονται από τις ομάδες λαθρομεταναστών μέσα σε λεωφορεία και τους αραδιάζουν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ όπως το Φοίνιξ και το Χιούστον.

Σκεφτείτε, ότι είναι η ίδια κυβέρνηση που δεν θα αφήνει το παιδί σας να φοιτά σε δημόσια σχολεία, εφόσον δεν έχει εμβολιαστεί.
Τα 1.000 άτομα όμως που διασχίζουν τα σύνορα κάθε μέρα με AIDS, γρίπη των χοίρων, ψώρα, ψείρες και κοριούς είναι απολύτως εντάξει.
Το Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δεν λέει τίποτα, και οι ομοσπονδιακοί μεταμοσχεύουν στην κυριολεξία αυτούς τους ανθρώπους σε πόλεις υψηλής πυκνότητας πληθυσμού.
Γιατί όμως μεταφέρονται οι λαθρομεταναστες σε μεγαλουπόλεις το σκέφτηκε κανείς αυτό;
Κάποιοι μπορεί να πούν ότι είναι το τέλειο σχέδιο λέει για την πρόκληση μιας πανεθνικής πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες, και κάποιοι άλλοι θα πούν ότι θέλουν να πετύχουν την αχταρμοποίηση των λαών.
Μήπως όμως κρύβεται ενα πιό βρώμικο σχέδιο πίσω από όλα αυτα;
Η Ατζέντα 21, όπως έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση- απαιτεί να γίνει ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Κουβαλούν στην ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη τους λαθρομετανάστες για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις.
Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ' τους - λένε - μέσα στις ΗΠΑ, π.χ για να τους ελέγχουμε. Και όσοι μείνουν ζωντανοί, όσοι απ' τους άσπρους, τους μαύρους, τους κίτρινους επιζήσουν, θα εγκατασταθούν σε εδάφη που κατασχέθηκαν από την Ατζέντα 21, με την πρωτοβουλία της βιώσιμης ανάπτυξης.


atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ