Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! Ξέρει κάτι για τα εκατομμύρια του Καντάφι ο πρόεδρος Κάρολος;

Ξέρει κατι για τα εκατομμύρια του Καντάφι ο προεδρος;Με αφορμή το βιβλίο του εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου του πολύ Νίκου Ζήγρα για τις μεταφορές εκατομμυρίων απο τον Καντάφι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και των ακραιφνών Παπανδρεικών , αποκαλύπτουμε μια άγνωστη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα τον Μουαμάρ Καντάφι και τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!!!! Ηταν παραμονές εκλογών του ’89 και τα «γεράκια» της ΕΥΠ υπέκλεψαν ενα περίεργο σήμα που τούς έκανε να χάσουν το μυαλό τους. Άλλοι έπεσαν απ τις καρέκλες τους κι άλλοι έμειναν άναυδοι..
αφού αυτά που πληροφορήθηκαν τα έβλεπαν μόνον σε ταινίες περιπέτειας κι η εξέλιξη της υπόθεσης είχε ολα τα στοιχεία του θρίλερ. Δράση, δεσμίδες εκατομμυρίων δολαρίων, πολιτική βία, μυστικότητα, ομερτά και αγωνία πάνω στα κύματα της Μεσογείου….
Το απόρρητο σήμα της ΕΥΠ -που εγινε γνωστό σε συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες, αφορούσε μια μυστική συνάντηση του τότε υπουργού εξωτερικών και σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Καρολου Παπούλια με τον τότε ηγέτη της Λιβύης Μ. Καντάφι. Τα ιχνη του Παπούλια είχαν χαθεί. Είχε διαρρεύσει οτι θα βρισκόταν στα Ιωάννινα στην ιδιαίτερη πατρίδα του ,αλλά στην Ηπειρο δεν τον είχε δει κανείς. Απο την Αθήνα είχε εξαφανιστεί και το μυστηριο λύθηκε όταν διέρρευσε-χωρις να επιβεβαιωθεί ποτέ- οτι η συναντηση Καντάφι-Παπούλια εγινε μεσοπέλαγα σε σκάφος και εκεί παραδόθηκαν σημαντικά ποσά για την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και τις ανάγκες προεκλογικά του Κινήματος της Αλλαγής που εδινε μετωπικές μάχες με τη Ν.Δ.Στα προεκλογικά μετερίζια ξέσπασε πόλεμος , οι πολιτικές «ναπάλμ» ενθεν και ενθεν δημιούργησαν αλυσιδωτές αντιδράσεις αλλά κανείς δεν εμαθε το παραμικρό….Το απόρρητο σήμα της ΕΥΠ για τη μυστική συνάντηση των δυο ανδρών και την παραλαβή των πακέτων απο την Ισλαμική Τζαμαχιρία προς το αδελφό κόμμα το ΠΑΣΟΚ, ¨καλύφθηκε» απο ενα αλλο ασχετο γεγονός που κάλυψε την επικαιρότητα…..Τώρα, που ο αντίδικος του Τσοχατζόπουλου ρίχνει τις δικές του…. βόμβες για τις μεταφορές των εκατομμυρίων δολλαρίων απο τη χώρα του Καντάφι , αποκαλύπτουμε τη σκοτεινή αυτή υπόθεση. Κάρολε, ξέρεις κάτι;…… http://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ