Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν τον Μουρούτη: Απόλυτη επιβεβαίωση των λεγομένων του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν τον Μουρούτη: Απόλυτη επιβεβαίωση των λεγομένων του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Σάλοςδημιουργήθηκε με τις, από βήματος Βουλής, αποκαλύψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τηλέφωνα που έπαιρνε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτης, στα πλαίσια των τακτικισμών της ΝΔ για προσεταιρισμό της Χρυσής Αυγής. Τακτικισμούς που ως γνωστόν έληξαν με την έναρξη της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, όταν οι νεοδημοκράτες κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεπουλά τις Ιδέες της.
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε επί λέξει: "Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης. Θα βρείτε και του Μουρούτη το τηλέφωνο. Ήθελε κι αυτός επαφές".
Η απάντηση του Μουρούτη ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς δεν διαψεύδει την καταγγελία, αλλά επί της ουσίας την επιβεβαιώνει:  "Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου".
Σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά», που ως γνωστόν συντάσσεται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, «καρφώνουν» τον Μουρούτη, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ, «ο Μουρούτης έχει αρχίσει τα ψεματάκια», αφού «η αλήθεια είναι ότι ο Μουρούτης είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας».
Κοινώς, αληθεύουν πλήρως τα όσα λέει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και επιβεβαιώνει η νεοδημοκράτικη εφημερίδα. Ο Μουρούτης, όπως και ο Μπαλτάκος, προσπαθούσαν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να την καταστήσουν δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.
Όμως επειδή η Χρυσή Αυγή δεν πρόδωσε τις Ιδέες της και τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν, αυτές οι επικοινωνίες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και τον λόγο πήραν οι επίορκοι δικαστικοί και ξεκίνησε η σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.
Χ.Α

“Εμφύλιος στην αυλή” του Σαμαρά! – Ποιος είναι ο κ.Χάρης Τομπούλογλου που συνελήφθη για εκβίαση 25.000ευρώ!  Ο κ.Τομπουλογλου είναι στενός συνεργάτης του κ.Μουρούτη (Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ), και διατηρεί άρρηκτες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ