Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πρόεδρος Παγκόσμιου Εβραϊκού Φόρουμ: Ο Πέτρο Ποροσένκο δεν είναι Εβραίος...


«Έχουμε κάνει μια γενεαλογική έρευνα για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, και διαπιστώσαμε ότι δεν έχει εβραϊκές ρίζες. Αυτό δείχνει το γενεαλογικό του δένδρο», είπε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Φόρουμ των Εβραίων, εκ των υστέρων (της υποψηφιότητάς του).
Το γενεαλογικό δένδρο του Ποροσένκο, του πολιτικού και του επιχειρηματία, δείχνει ότι οι πρόγονοί του και οι συγγενείς του υποψήφιου νέου αρχηγού του ουκρανικού κράτους είχαν καθαρά ουκρανικά επώνυμα.
Από την πλευρά του πατέρα του, ήταν Ποροσένκο, Ρουντένκο και Ιβανένκο και από την πλευρά της μητέρας του ήταν  Γκρικόρτσουκ, Λαζαρένκο.
Απεναντίας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο Ποροσένκο εξέφρασε ενεργά  την εβραϊκή του καταγωγή. Αυτό έγινε για τη στήριξή του όπως διευκρινήσθηκε με την απομαγνητοφώνηση της  συνέντευξής που έδωσε στον Γιάκοβ Ντον Βλέιχ, αρχιραβίνο του Κιέβου και της Ουκρανίας, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε ο  Karlin Stolin Hasidim,  με ημερομηνία το 2007.
Ο Αλεξάντρ Λεβίν, με δηλώσεις του στο διαδίκτυο, ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Φόρουμ του Ρωσικού Εβραϊσμού είπε: «Δεν ήτανε καλό που ο Ποροσένκο θα γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας, αντί να γίνει ένας Εβραίος», είπε.
«Ωστόσο, σέβομαι που οι ραβίνοι αναγνωρίζουν ότι έλαβε τη θέση αυτή,  κάποιος άλλος, που δεν είναι εβραίος και παραδέχονται ότι όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι που ηγούνται των λαών δεν είναι αναγκαστικά Εβραίοι», είπε, σύμφωνα με την εβραϊκή ιστοσελίδα izrus.
[δημοσίευμα κατά την προεκλογική εκστρατεία των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, που όλα έδειχναν ότι θα εκλεγεί ο Πέτρο Ποροσένκο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ