Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο μοναδικός αντίπαλος του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή


 "ΒΗΜΑ":Ο μοναδικός αντίπαλος του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή
Ξεφυλλίζοντας τη φυλλάδα του "ΒΗΜΑΤΟΣ", μια ημέρα πριν από τον άνοιγμα της κάλπης για τις Ευρωεκλογές, διακρίνουμε μια απόγνωση του καθεστώτος για την... "αντισυστημική" ψήφο των Ελλήνων.
Και φυσικά δεν εννοούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως αποκαλύπτει και το ΒΗΜΑ, οι πρέσβείες και δη η Αμερικάνικη θα μπορούσαν να.... χωνέψουν ένα καλό αποτέλεσμα και μια ενδεχόμενη μεγάλη νίκη!
Στη Χρυσή Αυγή αναφερόμαστε φυσικά, που κάθε σελίδα της φυλλάδας της κατοχής ("Ελεύθερο ΒΗΜΑ για να μην ξεχνιόμαστε) της αφιερώνει και ένα εξόχως.... κολακευτικό σχόλιο.
Στην σελίδα - αφιέρωμα στη ΝΔ ο αρθρογράφος τη θεωρεί.....
"καρκίνωμα" που διαλύει το σώμα της Νέας Δημοκρατίας κατατρώγοντάς το δημοσκοπικά.
Σε σελίδα - αφιέρωμα στα σχόλια των ξένων (Πρεσβείες - Αγορές) η Χρυσή Αυγή είναι "οι Νεοναζί με τις εντυπωσιακές επιδόσεις πάνω από το 10%".
Για να συνεχίσουμε λίγο παρακάτω με τον Βενιζέλο και τον Σούλτς που καλούσαν όχι σε ψήφο.... "σταθερότητας στην Κυβέρνηση" αλλά σε αγώνα εναντίον των "νεοναζιστών".
Το πακέτο ολοκληρώνεται φυσικά με την επικάλυψη των γελοιογραφιών που συνιστούν στους Έλληνες να προσέξουν που θα ρίξουν την ψήφο τους - και φυσικά όχι στη Χρυσή Αυγή -.
Μέσα σε όλα αυτά τα χολερικά κείμενα των άθλιων προπαγανδιστών βρίσκεται η μεγαλύτερη αλήθεια που θα βιώσει αύριο η Ελλάδα.
Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και η Ευρώπη των Εθνών η μόνη ελπίδα του λαού εναντία στους τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ