Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επίθεση παρακρατικών αριστερών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο .ΚΑΙ .ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΤΗΝ “ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α” ΜΕ “ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”- ΣΤΟ “ΣΤΟΧΟ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ”

 Επίθεση παρακρατικών αριστερών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο 

Επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο οργάνωσαν οι γνωστές παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς. Συνοδευόμενοι από την αστυνομία οι παρακρατικοί από κοινού με αλλοδαπούς, φέροντας φονικά εργαλεία, κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής και των κατοίκων της γειτονιάς.

Προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την πολυκατοικία και στην γύρω περιοχή, χτυπώντας και βρίζοντας όποιον τους εγκαλούσε στην τάξη. Η αστυνομία από την πλευρά της παρακολουθούσε απαθής την βία της αριστεράς και όπως πάντα δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία παρέμεινε απαθής παρά το γεγονός ότι κινδύνευσαν οι ζωές των κατοίκων της πολυκατοικίας από την παρακρατική επίθεση.
Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες αφότου ο Αθανασίου, αφότου έγινε ρεζίλι σε εκλογικά τμήματα της Λέσβου, έλεγε μεγαλοφώνως στο τηλέφωνο για «κάποιους»  “θα τους τακτοποιήσω εγώ μετά τις εκλογές, θα τους πατήσω κάτω”. Τελικώς οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς δεν έκαναν πράξη την προσταγή του Αθανασίου την Δευτέρα, αλλά περίμεναν μέχρι την Πέμπτη για «ξεκάρφωμα». 
Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί. Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των δολοφονικών επιθέσεων και της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΤΗΝ “ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α” ΜΕ “ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”- ΣΤΟ “ΣΤΟΧΟ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ”


Σάλο έχει ήδη προκαλέσει σε όλους όσοι μελετούν τις γεωπολιτικές και μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα(αλλά και τα σενάρια που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τις ζυμώσεις των εγχώριων αντάρτικων πόλης των πιστολάδων και των αρματωμένων αριστερών επαναστατών), το πύρινο και εξαιρετικά σιβυλλικό άρθρο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας “Έθνος” στην Νέα Υόρκη”( συμφερόντων Μπόμπολα), Μιχάλη Ιγνατίου. Ο έμπειρος και πολυδιαβασμένος δημοσιογράφος που δεν γράφει ποτέ τίποτα τυχαίο αλλά και περιστασιακά ανεπίκαιρο, ουσιαστικά-εάν δεν εκφράζει προσωπικές και θυμικές απόψεις για την εκλογική ενίσχυση της “Χρυσής Αυγής”- προαναγγέλλει ή “προφητεύει”(το ερώτημα είναι τι ικανότητες ενόρασης έχει), άλλου είδους αντιμετώπιση της Ελληνικής Ακροδεξιάς από εξωθεσμικά κέντρα παρέμβασης. Μάλιστα επικαλείται -με εμφυλιοπολεμική διάλεκτο που παραπέμπει σε συνθήκες αιματηρών εκκαθαρίσεων από την οργάνωση “ΟΠΛΑ”** κατά την περίοδο του εμφυλίου- την βοήθεια και την αρωγή του ΚΚΕ για “να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες”. Δηλαδή αγαπητέ Μιχάλη, με ποιες διαδικασίες; Τα αυτόματα; Το αίμα; Τα τάγματα εφόδου και τις δολοφονίες αλλά και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός πόλης από το ΚΚΕ και τις παραφυάδες που ελέγχει; Ελέγχει το ΚΚΕ παραφυάδες και θύλακες ενόπλων; Και πως μπορείς εσύ να το ξέρεις, αγαπητέ Μιχάλη; Εκτός εάν ο φίλτατος και πάντα έγκυρος Μιχάλης Ιγνατίου εννοεί άλλα πράγματα τα οποία προφανώς δεν τα καταλάβαμε, λόγω απειρίας. Εάν όχι, τότε ο Αμερικανικός παράγων(τον οποίο γνωρίζει ο κ.Ιγνατίου, πολύ καλά τόσα χρόνια)έχει έτοιμο το ΣΧΕΔΙΟ Γ από τη στιγμή που έχει ήδη αποτύχει το ΣΧΕΔΙΟ Α(προφυλακίσεις)και το σχέδιο Β(μιντιακή απομόνωση των Ακροδεξιών).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Απάντηση στον Ιγνατίου του Χρίστου Γούδη: Δεν ξεχνώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ