Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Το ανέκδοτο της εβδομάδας: Ο Καμίνης έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων! Θα βρει την ψήφο του; »

  Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος όλων των εποχών ανακοίνωσε, προς τέρψιν των Αθηναίων πολιτών, ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να τον «μαυρίσουν» όπως τους αρμόζει, όντας υποψήφιος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η απόφαση αυτή του λαθροδήμαρχου Καμίνη είναι προφανώς εκτός πραγματικότητας, αφού η μόνη του ελπίδα για να έρθει πρώτος είναι να κοιτάξει ανάποδα τον πίνακα της κατάταξης, αφού όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να εκλεγεί όχι δήμαρχος, αλλά δημοτικός σύμβουλος.



Η θητεία του ως δήμαρχος υπήρξε μία από τις χειρότερες και πιο αυταρχικές δημαρχίες στην ιστορία του δήμου, αφού ο δήμαρχος ουδέποτε ασχολήθηκε με τα πραγματικά καθήκοντα του, αναλισκόμενος στην διενέργεια μικροπολιτικής υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η δημαρχία ως έργα της έχει να επιδείξει δύο παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με την νομιμοποίηση λαθρομεταναστών και την αύξηση των επιδομάτων των «ευπαθών» διά της ετεροχρονισμένης δήλωσης γεννήσεως. Έχει επίσης να επιδείξει και το σκάνδαλο με τα δήθεν συσσίτια σε φτωχούς που αποδείχτηκαν αισχρή εκμετάλλευση του πόνου των συνανθρώπων μας για προβολή του δημάρχου. Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι τόσο λαομίσητος που μετά την διενέργεια μυστικών δημοσκοπήσεων κανένα κόμμα του αντισυνταγματικού τόξου δεν τολμά να τον στηρίξει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος ζητά την στήριξη των κομμάτων. Το πράττει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα κάθε φορά που μιλάει, λέει ότι επιθυμεί την στήριξη όλων των κομμάτων εκτός της Χρυσής Αυγής. Όμως ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει στις παρακλήσεις του. Έτσι αποφάσισε να το πράξει ακόμα μία φορά, λέγοντας: «:Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου είναι ευπρόσδεκτα, εάν στηρίξουν την υποψηφιότητά του».


Όμως κανείς δεν απαντά στον πιο αποτυχημένο δήμαρχο Αθηνών, τον άνθρωπο που στις επόμενες εκλογές δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στις κάλπες. Φανταστείτε για πόσο μεγάλη αποτυχία μιλάμε, που το ΠΑΣΟΚ των κλεφτών και των απατεώνων δεν θέλει να συσχετιστεί με τον Καμίνη, υπό τον κίνδυνο να χάσει και άλλους ψήφους! Το γεγονός πως ο δήμαρχος δεν διαθέτει την ευθιξία να σταματήσει τα κελεύσματα στήριξης, δείχνει απλώς την απελπισία του, αλλά και την έλλειψη ντροπής.
Πάντως θα έχει πλάκα να δούμε τις δηλώσεις Καμίνη μετά το άνοιγμα των καλπών, όταν αυτός θα είναι τελευταίος και η Χρυσή Αυγή θα έχει σαρώσει. 


Υ.Γ. Ενδεικτικές της "ποιότητας" του δημάρχου Καμίνη είναι και οι δηλώσεις του στο MEGA. Είπε, λοιπόν, ο λαθροδήμαρχος: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άστεγοι, μετανάστες λιμοκτονούν είναι φυσικό να παρουσιάζεται μία εικόνα που δεν μας κολακεύει. Ο δήμος κάθε μέρα παλεύει». Για τους Έλληνες που λιμοκτονούν, φυσικά, ούτε λέξη! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ