Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΝΙΑ

Γιατί άραγε να είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε αυτήν την διάσταση, αφού είναι το ανώτερο μέρος του δικού μας φυσικού κόσμου , που κινούμαστε , ζούμε , και δημιουργούμε? . Ο λόγος νομίζω είναι στο ότι << γοητευόμαστε >> από την ιδέα μιας τέτοιας εμπειρίας τετραδιαστατικής , και απλά μένουμε στο να την συζητάμε και να θεωρητικολογούμε για αυτήν, ισχυροποιώντας με αυτό τον τρόπο το πιο σημαντικό μας εμπόδιο για αυτήν την…. μετάβαση.
Τον ΝΟΥ !!

Και έτσι χάνουμε πολύ χρόνο, με την ελπίδα ότι κάποτε θα βιώσουμε μια τέτοια εμπειρία.
Επίσης οι ....δανικές ιδέες και η νοητική και συναισθηματική προσκόλληση που έχουμε για τον χώρο των τριών διαστάσεων που έχουμε τοποθετημένο το φυσικό μας σώμα, δηλαδή των δογμάτων, ιδεών, αντιλήψεων, αισθησιακές προσκολλήσεις , συνήθειες και εξαρτήσεις , και ψευδαισθήσεις, δεν μας επιτρέπουν τέτοιες εμπειρίες .
Το αποτέλεσμα από τα παραπάνω είναι να μένουμε στην θεωρητικολογία, στη φαντασία και μόνο με την ….ελπίδα .
Η σύγχρονη φυσική συμφωνεί απόλυτα με την αρχαία γνώση, στο ότι όλη η ύλη, είναι ενέργεια σε διάφορες δονητικές καταστάσεις.
Τα << πράγματα >> έχουν αλλάξει,
Η ενέργεια έχει αλλάξει [ δονητικά ] τα τελευταία χρόνια, και πολλές από τις εμπειρίες που παλαιότερα θεωρούσαμε μακρινό όνειρο, μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα και με λιγότερη προσπάθεια , αρκεί να υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον και διάθεση.

Η ενθύμηση του εαυτού μας για παράδειγμα, που χωρίς αυτήν την συνειδησιακή κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει κανένας ούτε ένα μικρό βήμα σε αυτές τις εργασίες, μπορεί να επιτευχθεί….. άμεσα ! και τώρα ! .

Και εξαρτάται από εμάς τελικά, το πόσο πολύ θέλουμε να…. Είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε στο τώρα μας, …………. ώστε να αυτοεκπαιδευτούμε, στο να διατηρούμε αυτήν την συνειδησιακή κατάσταση .
Κανένας άγγελος, κανένας δάσκαλος, ή γκουρού, κανένα βιβλίο θρησκευτικό , καμιά φιλοσοφία , δεν μπορεί να μας κάνει συνειδητούς με εμπνευσμένα όμορφα και μυστικιστικά λόγια, μόνο να μας ενδυναμώσει μπορεί….!.
Και από εμάς πάλι εξαρτάται το τι θα κάνουμε με την ενδυνάμωση, και την πνευματική ενέργεια που λάβαμε ….

Αυτή η συνειδησιακή μας κατάσταση [ ενθύμηση του εαυτού ] είναι ο παράγοντας ο οποίος εναρμονίζει την σχέση με τον εαυτό μας, με την μητέρα γαία, και με την τρίτη διάσταση που ζούμε, και αντιλαμβανόμαστε.

Και είναι η βάση όπου πατάμε για την παραπέρα ψυχολογική και διαστασιακή μας έρευνα και εμπειρία .

Ο Τοβίας μας λέει …… << …ακριβώς εδώ στο τώρα …….αρχίζει εδώ! αρχίζει στο τώρα! και μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πεδίο, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους διαδρόμους της διαστατικότητας εάν δεν είστε στο τώρα ! >> απόσπασμα από τσάνελιγκ [http://www.nowdirection.gr/ ].
Η γαία θέλει να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε την τέταρτη διάσταση.

Την δικαιούμαστε! Η τέταρτη διάσταση είναι περιοχή που δικαιωματικά μας ανήκει, όπως και οι άλλες διαστάσεις.

Ο αιθερικός κόσμος είναι το ανώτερο μέρος του φυσικού μας κόσμου , ο φιλόσοφος Πλάτων θεωρούσε τον αιθέρα σαν το πέμπτο στοιχείο της φύσεως εδώ και 2000 χρόνια .

Η γη θέλει να αλλάξει, και το κάνει!
Επιθυμεί επίσης και την δική μας παράλληλη ανάπτυξη , ώστε να επιτύχουμε μια υπαρξιακή αλλαγή όλοι μαζί σαν ανθρωπότητα, αλλά είναι απαραίτητη και η δική μας ενεργή και συνειδητή συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτήν την αλλαγή, ώστε αυτή η αλλαγή να γίνει όσο γίνετε πιο ομαλά .

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ερευνητών επιστημόνων ,[ γεωλόγων , φυσικών, από γαλλικό πανεπιστήμιο Denis Diderot], η γη επιβραδύνει εδώ και κάμποσα χρόνια την ταχύτητα περιστροφής της, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνετε το μαγνητικό πεδίο της γης.

Από την άλλη όμως αυξάνετε ο παλμός της , η δόνηση της , και ενώ μέχρι και πριν από 20 ή 30 χρόνια υπήρχε ένας σταθερός παλμός περίπου στα 7,8Hz , τα τελευταία χρόνια έχει μια αυξητική τάση, και σήμερα έχει φτάσει να υπάρχει μια δόνηση της τάξης των 9Hz και πάνω.
Αυτή η αλλαγή που συμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο και στις δονήσεις της γης έχει σαν αποτέλεσμα όλα τα << παράξενα >> φαινόμενα και τα γεγονότα που βλέπουμε να συμβαίνουν και να επικρατούν στον πλανήτη μας και σε όλα τα επίπεδα .…

Δηλαδή….. παράξενα καιρικά φαινόμενα , γεωλογικά , και κλιματικά , και φυσικά αφού ο άνθρωπος είναι κάτοικος και άμεσα εξαρτώμενος από την γη, επηρεάζει και αυτόν .....σωματικά αλλά και ψυχολογικά .
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε και κρίση...... αξιών, θρησκευτικών, πολιτικών , κοινωνικών , πολέμους , και γενικά να επικρατεί μια γενική αναταραχή παγκοσμίως, και όλα τα συστήματα που στηρίζονται οι κοινωνίες να κλονίζονται .
Αντί όμως να αναλογιστούμε τι συμβαίνει, και γιατί να συμβαίνει όλο αυτό που συμβαίνει, ρίχνουμε ακόμα ευθύνες ο ένας στον άλλον, όπως κάναμε πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Αλλά ακόμα και αυτό είναι φυσιολογικό .... διότι είναι όπως το νερό, το οποίο πρέπει να φτάσει τελικά στο όριο βρασμού του, για να μπορέσει να εξατμισθεί και να γίνει....... ατμός.

 Πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα, υπάρχει ένα κοσμογονικό γεγονός , η γη αλλάζει συχνότητα , εξελίσσετε, και αυτό επιδρά στην ανθρωπότητα άμεσα.

Όλα τα στοιχεία της φύσης και όλα τα βασίλεια επηρεάζονται , τα αδύναμα συστήματα τα οποία επικρατούσαν έως σήμερα γνωστά σαν φούσκες , έχουν αρχίσει και σκάνε , δεν μπορούν να αντέξουν την εξέλιξη αυτή, την νέα ενέργεια, και την νέα κατάσταση .

Διότι είναι απαρχαιωμένα τα περισσότερα , αν όχι όλα , και πρέπει να αλλάξουν και να προσαρμοστούν αργά η γρήγορα στη νέα κατάσταση ….

Αυτό θα συμβαίνει και σε προσωπικό επίπεδο, σε ατομικό ,σε επίπεδο σχέσεων , επαγγελματικό , υγείας ,ψυχολογικό , ιδεών κλπ
Εκτός από τα παραπάνω συμβαίνει ακόμα και κάτι άλλο

.

Το ηλιακό μας σύστημα , μετά από 25.000 χρόνια περίπου, περνάει μέσα από ένα χείμαρρο φωτονίων, και το οποίο πέρασμα θα διαρκέσει μερικές εκατοντάδες χρόνια .

Λες και ο πλανήτης το κάνει επίτηδες και επιβραδύνει την περιστροφή του, ώστε να απενεργοποιηθούν τα μαγνητικά του πεδία , και τα φωτόνια να λούζουν τον πλανήτη χωρίς το παραμικρό εμπόδιο.
Παράλληλα ανεβάζει την δόνηση του ώστε να συγκρατήσει όσο γίνετε περισσότερο……. φως από αυτά .
Ο άνθρωπος είτε το γνωρίζει είτε όχι , συνειδητά ή ασυνείδητα, είναι συμμέτοχος σε αυτό που συμβαίνει σε όλο το ηλιακό μας σύστημα .
Αυτό είχαν προφητεύσει οι Μάγιας με το ημερολόγιο τους που τελείωνε στις 21.12.12, είχαν υπολογίσει το πότε θα τελείωνε το << Μεγάλο έτος >>,κατά τους Ινδούς, το μεγάλο << Μανχαβατάρα >> των 25000 ετών, που πάντα το συνοδεύουν μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές .
Ποια θέση επιλέγουμε να έχουμε εμείς, μπροστά σε αυτό το γεγονός ?

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε μέσα σε μια κυματώδη θάλασσα και θέλουμε να βγούμε στην αμμουδιά .

Πίσω μας έρχεται ένα μεγάλο κύμα με δύναμη και ορμή , και ξέρουμε ότι σε λίγα δευτερόλεπτα το κύμα αυτό θα μας φτάσει … υπάρχουν πολλές επιλογές δράσης,,,,,,,,,,,, ας δούμε μερικές …….

α] .Πιθανόν να πανικοβλιθούμε , να βρίζουμε τον ...... καιρό, και μέσα στον πανικό μας να ξεφύγουμε από το κύμα , μπορεί και να…. Πνιγούμε.

β]. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε την πίεση ή την σύγκρουση μαζί του, και ότι τελικά με λίγη τύχη και λίγες γρατσουνιές ίσως και να τα καταφέρουμε.

γ] . Βλέπουμε το κύμα που έρχεται αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι .... ακίνδυνο για μας, διότι είναι ο ναυαγοσώστης περίπου κοντά , ή ότι ξέρουμε καλό μπάνιο, και έτσι συνεχίζουμε ανέμελα το μπάνιο μας .

δ]. Αφού είναι τόσο κοντά, αποφασίζουμε να συνεργαστούμε με το κύμα και την δύναμη του, και να βρεθούμε στην παραλία…. μαζί του .

Η τελευταία εκδοχή ίσως είναι η πιο << έξυπνη >> για όσους ενδιαφέρονται για αυτές τις εργασίες.

Να συντονιστούμε δηλαδή με το κύμα, και όταν έρθει δίπλα μας, να συμμετέχουμε στην ώθηση του, να επιτρέψουμε να μας παρασύρει , και έτσι να βγούμε πιο εύκολα και γρήγορα στη παραλία μαζί του ….διότι το κύμα στην παραλία καταλήγει …εκεί που θέλουμε και εμείς να πάμε.
Αυτό λέγετε και αποδοχή, επιτρέπουμε .....και γινόμαστε ένα με την ροή, επίσης είναι εμπιστοσύνη, και επίσης δηλώνουμε στην πράξη την πρόθεση μας να συμμετέχουμε στην νέα ενέργεια και να συν δημιουργήσουμε μαζί .

Το ίδιο κάνει και η γη ....

Ο άνθρωπος είναι γνωστό ότι περιβάλλεται επίσης από ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο διαμορφώνετε από την συχνότητα και δόνηση των σκέψεων και συναισθημάτων του .

Τα συναισθήματα μας σαν ανθρωπότητα ,[συλλογικά ],και η ποιότητα αυτών των συναισθημάτων και ο βαθμός δόνηση τους, είναι που παράγουν ανάλογη μαγνητική δόνηση και στηρίζουν και βοηθούν την γη στη μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιεί …είναι σαν να λέμε ότι …. η ανθρωπότητα είναι τώρα το μαγνητικό πεδίο της γης .
Τα μαγνητικά πεδία του ανθρώπου, είναι, που έλκουν αυτό που επιλέγει στη ζωή του σύμφωνα με το νόμο της έλξης.

Από την στιγμή που η γη αποδυναμώνει τα μαγνητικά της πεδία, είναι φανερό ότι παραχωρεί στον άνθρωπο την διαχείριση του πλανήτη, και ο άνθρωπος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του σε όλα τα επίπεδα.
Σαν άνθρωπος να αφυπνιστεί, αλλά και σαν γιος και κόρη της γης , να εναρμονιστεί μαζί της και να την βοηθήσει σε αυτή την μετάβαση .

Η γη μας προσφέρει μια ευκαιρία αυξάνοντας την συχνότητα της .

Μας προσεγγίζει δονητικά και καθιστά εύκολη την δική μας προσαρμογή στην δική της συχνότητα .

Η τέταρτη διάσταση είναι μέρος της φύση μας, αλλά σε μια ανώτερη δόνηση από αυτήν που έχουμε συνηθίσει και είμαστε προσκολλημένοι .
Όταν ενθυμούμαστε τον εαυτό μας, και συνειδητά αναπνέουμε το ζωτικό στοιχείο... αέρα , συντονιζόμαστε και προσεγγίζουμε την δόνηση των φωτονίων που λούζουν τον πλανήτη.
Τότε αρχίζουμε να προσεγγίζουμε την 4η διάσταση ....

Μόνο συνειδητά μπορούμε να τραφούμε από το ….<< μάνα που έρχεται από τον ουρανό ….>>

Τα φωτόνια είναι κάτι σαν το μάνα που έπεσε στην έρημο, στο λαό του Ισραήλ και είναι φορείς ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, και φωτός, και προκαλούν βαθιές και ριζικές αλλαγές στο DNA σε αυτούς που ξέρουν να<<τραφούν >> από αυτό.
Παλαιότερα για να μπορέσουμε να φτάσουμε τα 7,8 ΗΖ [ Κύματα Θήτα ] που ήταν η συχνότητα της γης από τα 14-30 ΗΖ [ κύματα Βήτα ]που είμαστε σε ανθρώπινη κατάσταση φυσιολογική …… θα έπρεπε να κάνουμε ασκήσεις βαθιάς συγκέντρωσης , ασκήσεις οραματισμού και διαλογισμού .

Τώρα επιτυγχάνετε αυτή η κατάσταση ευκολότερα, αφού η συχνότητα της γης έχει αυξηθεί πάνω από 9 ΗΖ ……………και συνεχώς αυξάνετε. Είναι φανερό ότι όποιος προσαρμόζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του σε αυτές τις συχνότητες της γης ............είναι σαν να καβαλάει το κύμα !!
Και αυτό συνεπάγεται όλα τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια δράση ……με πρώτη την ομαλή μετάβαση σε μια νέα κατάσταση υπαρξιακή και ψυχολογική, και μετά σαν φυσική πραγματικότητα σε ένα όμως επίσης ανώτερο διαστασιακό επίπεδο





.http://atheatos.blogspot.gr/
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ