Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ,ΗΡΘΕ Η ΔΙΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... !!!

Βρε,για κοίτα κάτι πράγματα!  Μόλις βγήκε στην φόρα η ΒΡΩΜΑ με τον Καρχιμάκη του ΚλεφτοΠΑΣΟΚ και το κακούργημα με τα έγγραφα της ΕΥΠ που βρέθηκαν (παρακαταθήκη!!!) στο σπίτι του,όπου πιθανολογείτε ότι αφορούσαν την υπόθεση των υποκλοπών και το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, από πράκτορες της CIA και της Μοσάντ, προκειμένου να ματαιωθούν οι συμφωνίες για την ενεργειακή συνεργασία της χώρας μας με την Ρωσσία, ήρθε το τρομοκρατικό κτύπημα στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής με τους δύο νεκρούς και τον έναν σοβαρά τραυματισμένο που παλεύει για την ζωή του.
Πόσο σύμπτωση μπορούν να είναι, τέλος πάντων, παρόμοια γεγονότα ανα καιρούς; Μας θυμίζει κάτι από τα κτυπήματα της 17Ν, όταν σε κρίσημα θέματα και καταστάσεις πολιτικές και εκεί που θα έπεφταν στην κυριολεξία κανόνια,έρχονταν οι δολοφονικές ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης..

Ένα από τα πιο τρανταχτά ήταν η δολοφονία Μπακογιάννη κατά την διάρκεια της δίκης Παπανδρέου και λοιπων κλεφτοπασόκων για την υπόθεση Κοσκωτά! Τότε είχε παραμεριστεί το ενδιαφέρον από την δίκη και είχε εστιαστεί στην υπόθεση της τρομοκρατικής δολοφονικής ενέργειας ! 
Ποιά σχέση υπάρχει τελικώς και ποιοί οι δεσμοί των αναρχοεξτρεμιστικών δολοφονικών ομάδων ( και πόσο είναι ντόπιες αυτές; !!!) με τον χώρο της σοσιαλαριστεράς; ... Μια σκέψη που έρχεται ως απόρροια των γεγονότων και μόνο...

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ