Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!


Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!

Παραθέτουμε αυτούσια την πολιτική ανάλυση της ιστοσελίδας "Banking news", στην οποία αποκαλύπτονται οι πραγματικές σκοπιμότητες της ενορχηστρωμένης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
"Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο - Υπάρχει σχέδιο να αποψιλώσουν την Χρυσή Αυγή για να μην αποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σύστημα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης...
Η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Όσα νοσηρά μυαλά κατασκευάζουν ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία έχουν αλλότριους στόχους και όχι την διασφάλιση της Δημοκρατίας που κανείς δεν αμφισβητεί. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο και μη αποδεκτό από τον κοινό νου.
Αποτελεί προσβολή της κοινής λογικής, πως ένα μεμονωμένο γεγονός του άδικα χαμένου αριστεριστή να εκμεταλλεύεται και να παρουσιάζεται η Χρυσή Αυγή εγκληματική Οργάνωση.  Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλπε πολιτικά τους αναρχικούς που έκαψαν την Αθήνα επί κυβερνήσεως Καραμανλή ή τις δηλώσεις νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διατηρεί στο σπίτι του σιδηρολοστούς κατηγόρησε κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποσταθεροποιεί την Δημοκρατία; Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ που βρήκε καταφύγιο στην λαϊκίζουσα αριστερά του Συνασπισμού. Η ΝΔ αυτοπαγιδεύτηκε, όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του 7% δημοσκοπικά δεν αποτελεί το καθαγιασμένο κόμμα, αλλά το απομεινάρι του χθες. Η Χρυσή Αυγή ήρθε στο προσκήνιο με κακόγουστο τρόπο αλλά ανατρεπτικό λόγο και προσέλκυσε κυρίως την παραδοσιακή δεξιά που δεν αποδέχεται την συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ. Η άνοδος ή δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.
Όχι βεβαίως για την διασφάλιση της Δημοκρατίας και άλλα φαιδρά, αλλά κυρίως γιατί ως τρίτο κόμμα αποτελούσε τον ρυθμιστή της επόμενης κυβέρνησης. Με τα αρχικά δημοσκοπικά αποτελέσματα στο 15% π.χ. αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνούσαν δεν υπήρχε άλλος εκλογικός συνδυασμούς πέραν της εμπλοκής της Χρυσής Αυγής σε κυβέρνηση.
Με 15% η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν, καθώς κανείς άλλος συνδυασμός δεν θα εξασφάλιζε αυτοδυναμία σταθερή. Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποψιλωθεί. Η τέλεια αφορμή ήταν το ατυχές περιστατικό όπου το μεμονωμένο βαφτίστηκε οργανωμένο. Όταν δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας από οπαδό της ΝΔ όλοι οι νεοδημοκράτες ήταν δολοφόνοι; Όταν οι αριστεριστές που έσπαγαν και διέλυαν τα καταστήματα της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ που πολιτικά τους υπέθαλπε σήμαινε ότι ήταν η επίσημη θέση του να καταστραφούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας; Προφανώς και όχι.
Η Χρυσή Αυγή θα δημιουργούσε πρόβλημα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς ως 3η εκλογική δύναμη θα ήταν νομοτελειακά ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης. Επίσης, το κατασκεύασμα του πραξικοπήματος από εφέδρους αξιωματικούς που ανάρτησαν σε ένα μπλοκ την διακήρυξη τους είναι φαιδρό και γελοίοι όσοι υποστηρίζουν ότι όντως σχεδιαζόταν πραξικόπημα. Στην κυριολεξία 100 άνθρωποι χωρίς καμία άμεση πρόσβαση στο στρατό ή στα σώματα ασφαλείας θα έκαναν πραξικόπημα; Επίσης πρώτη φορά στην ιστορία προαναγγέλλεται πραξικόπημα. Γελοιότητες. Όλα αυτά τα σενάρια απευθύνονται σε ανθρώπους με IQ όχι πάνω από 1 είναι φαιδρά επιχειρήματα.
Θα επιμείνουμε ότι η άτυχη η τραγική  στιγμή του μεμονωμένου γεγονότος από οπαδό της Χρυσής Αυγής που σκότωσε ένα αριστεριστή δηλαδή ένας άνθρωπος ένα συνάνθρωπο του ήταν μια καλή αφορμή για να κατασκευαστεί το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. (Κάποιοι στην κοινωνίας μας όντως ευαισθητοποιήθηκαν από αυτή την τραγική δολοφονία και με αγνά συναισθήματα αντέδρασαν. Όμως εδώ φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο και τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων δεν πείθουν).
Σε καμία περίπτωση η Χρυσή Αυγή δεν είναι άμοιρη ευθυνών, καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με την αντικοινωνική της στάση. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι οργανώθηκε ένα σχέδιο εκλογικής αποδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής όχι γιατί φοβούνται δημοκρατική εκτροπή αλλά γιατί φοβούνται τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τρίτη πολιτική δύναμη που θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα τις επόμενες εκλογές.  Η ιστορία θα αποδείξει και βεβαίως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αν η Χρυσή Αυγή έχει εκλογικές ανοχές και αντοχές.
Πέτρος Λεωτσάκος"
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ