Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΒΕΛΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...


Βαριές «καμπάνες» προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση. Από ποινές φυλάκισης και πρόστιμα, έως αποκλεισμό κομμάτων αλλά και εξοβελισμό βουλευτών θα επισύρουν οι διατάξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, μεταξύ άλλων ο νέος αντιρατσιστικός νόμος θα προβλέπει αποκλεισμό κομματικών σχηματισμών από κάθε κρατική επιχορήγηση, εξοβελισμό βουλευτών από τη Βουλή και αφαίρεση δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.

Επιπλέον, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία που θα προβλέπει ως και τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά και οικονομικά πρόστιμα. Σύμφωνα με το νέο νόμο, σκληρή θα είναι και η τιμωρία όσων εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, όπως για παράδειγμα η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Ελληνες.


ΠΗΓΗ - http://www.triklopodia.grhttp:/
http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr

από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ