Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο "αντιΝαζισμός" των Κομμουνιστών

Στο μοναδικό πράγμα στο οποίο ομολογουμένως είναι άριστοι οι Κομμουνιστές είναι η Προπαγάνδα, τα 100% Κομμουνοκρατούμενα ΜΜΕ συνεχώς καλούν (στα υποτιθέμενα πλαίσια της Δημοκρατίας) σε συζητήσεις μόνο τους ΣοσιαλοΑριστεροΚομμουνιστές και το δεκανίκι τους την ΝΔ, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα να αποκρύψουν την πραγματικότητα για το παραμύθι περί του πόσο "αντιΝαζιστικός" και "αντιΦασιστικός" είναι ο Κομμουνισμός.
Για να δούμε την Πραγματικότητα που μας κρύβουν:
Στο παρόν άρθρο θα παρουσιαστούν τα δεδομένα με την Ομηρική μέθοδο "in media res", δηλαδή ξεκινώντας από την μέση και στην συνέχεια από την αρχή (ή σχεδόν από την αρχή).
Η παρουσίαση των στοιχείων στο παρόν άρθρο θα ξεκινήσει από το 1939, όταν η Ναζιστική Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ σύναψε σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας με την Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, το γνωστό σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop. Στην Μόσχα στις 23 Αυγούστου του 1939 οι δύο υπουργοί εξωτερικών (εκ των οποίων πήρε και το όνομα της η συμφωνία) έκαναν μια συνθήκη. Το περιεχόμενο αυτής ήταν ότι αφενός οι δύο πλευρές υποχρεώνονταν να μην κάνει επίθεση η μια στην άλλη και αφετέρου η μια να μείνει ουδέτερη αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο (προφανώς είχαν γνώση αμφότεροι περί επικείμενου πολέμου.. - tip to top level:Ο Χίτλερ θα έπαιζε τον ρόλο του κατακτητή, ενώ ο Στάλιν του "απελευθερωτή" στο σχέδιο του ιερατείου). Επίσης μοίρασαν σε σφαίρες επιρροής την Ευρώπη. Την συνθήκη αυτή την επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ στις 31 Αυγούστου του 1939.

Μια εικόνα 1000 λέξεις, ένα βίντεο πόσες λέξεις;




Αναλυτικό άρθρο με φωτογραφικό υλικό κ.α. για το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τα πράγματα περνάνε σε άλλη διάσταση με το παρακάτω βίντεο το οποίο φανερώνει όχι απλά το ότι οι Ναζί και οι φερόμενοι "αντιΝαζί' ήταν συνεταιράκια αλλά και ολόκληρη η δομή τους ήταν τόσο ΊΔΙΑ που καταντάει αστείο το γεγονός. Άλλωστε ο Χίτλερ ήταν αρχηγός του Γερμανικού Εργατικού (Κομμουνιστικού) Κόμματος DAP το οποίο αργότερα το άλλαξε σε NSDAP , όπως και ο Μουσολίνι που πριν την διάσπαση του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος άνηκε στην αριστερότερη του πτέρυγα και ήταν οπαδός του Κάρλ Μάρξ !!!
Ιδού το άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που προκαλεί γέλιο ή κλαυσίγελο (διαλέξτε και πάρτε):





Το 1941 ως γνωστόν οι Γερμανοί έκαναν επίθεση στην Ελλάδα, αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι οι ημερομηνίες. Οι Γερμανοί δια στόματος Πρεσβευτού της Γερμανίας στην Ελλάδα Βικτώρ Έρμπαχ, τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 1941, επέδωσαν τελεσίγραφο επίθεσης η οποία στην πραγματικότητα είχε ήδη ξεκινήσει. Την στιγμή λοιπόν που η Γερμανία κάνει επίθεση στην Ελλάδα η ΕΣΣΔ είναι σύμμαχος και συνέταιρος τους, αφού το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν σε ισχύ. Η συμφωνία "έσπασε" από πλευράς Ναζιστικής Γερμανίας στις 22 Ιουνίου του 1941 με την κωδική ονομασία "Μπαρμπαρόσα"
Ακούσατε ποτέ στα "δημοκρατικά" κανάλια ότι την στιγμή που κάνει επίθεση η Γερμανία στην Ελλάδα, ο έτερος συνέταιρος Στάλιν εισβάλει στην Ελληνική Πρεσβεία στην Μόσχα και συλλαμβάνει τους πάντες, τους οποίους τους στέλνει στα γκούλαγκ;
Αναρωτηθήκατε γιατί δεν τ' ακούσατε ποτέ;... έστω και από ΝεοΔημοκράτες ρε αδερφέ... ούτε λέξη; Αν αναρωτιέστε γιατί δεν το ακούσατε από δημοσιογράφους μπορείτε να το συμπεράνετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, Αν πάλι αναρωτιέστε το γιατί δεν το ακούσατε από ΝεοΔημοκράτες ιδού ΕΔΩ και ΕΔΩ οι αποδείξεις για το ότι η ΝΔ από το 1974 έπαιξε τον ρόλο δεκανικιού στον ΣοσιαλοΚομμουνισμό)

Τα τρία γράμματα του Ζαχαριάδη είναι ένα σημείο σταθμός. Στο πρώτο γράμμα ο Ζαχαριάδης προτρέπει τον λαό να σταθεί δίπλα στον Μεταξά βρίζοντας τον Φασισμό και τον Μουσολίνι. Στα επόμενα όμως δύο το σκηνικό αλλάζει χρώμα και το μαύρο έγινε ξαφνικά άσπρο με την περίτεχνη Κομμουνιστική Προπαγάνδα!
Ο λόγος της διαφοροποίησης ήταν ότι στο πρώτο γράμμα είχε πέσει θύμα του ψευδοΡιζοσπάστη του Μανιαδάκη, ενώ στα άλλα δυο γράμματα είχε ενημερωθεί για το "ατόπημα" από τον "πατερούλη"
Στις 26 Νοεμβρίου του 1940, κατά την διάρκεια δηλαδή της απόκρουσης και αντεπίθεσης των Ελλήνων προς τους Ιταλούς Φασίστες στην Αλβανία, ο Ζαχαριάδης στο δεύτερο του γράμμα προτρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο κατά του Φασιστών παρόλο που νικούσαμε, να παραμείνουμε ουδέτεροι και να φέρουμε τους Σοβιετικούς στον σβέρκο μας. Υπενθυμίζουμε ότι την ημερομηνία αυτήν το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν σε ισχύ...
Οι όροι δε που θέτει ο Ζαχαριάδης στο γράμμα είναι:
1) Νά ξανάρθουν τά πράγματα όπως ήταν στις 28 του Όχτώβρη 1940 δίχως καμιά έδαφική-οίκονομική-πολιτική ζημία σε βάρος της Ελλάδας.

2) Οι πολεμικές δυνάμεις της Αγγλίας νά φύγουν όλες άπ' τά χώματα και τά νερά της Ελλάδας.

Τι μας λέει εδώ ο ποιητής; αφενός ότι πρέπει να σταματήσουμε τον νικηφόρο πόλεμο κατά του Φασισμού στην Αλβανία (θαρρείς και αν σταματούσαμε εμείς τον πόλεμο θα σταματούσανε και οι Φασίστες και δεν θα έκαναν ανασύνταξη και επίθεση...), αλλά όχι μόνον αυτό, θα πρέπει να υποχωρήσουμε και να επιστρέψουμε στον Φασισμό τα εδάφη που κερδίσαμε με αίμα (1ος όρος) και αφετέρου (2ος όρος) το αντιΑγγλικό παραμύθι φανερώνει ότι το ΚΚΕ όπως ήταν φυσικό τάχθηκε με το μέρος του ΚΚΣΕ, το οποίο είναι συνεργάτης και συνέταιρος με την Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ αφού το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν ακόμα εν ισχύ, η οποία Γερμανία ήταν σύμμαχος με τον Ιταλικό Φασισμό... αν Α=Β και Β=Γ τότε Α=Γ (Α=Σοβιετική Ένωση, Β=Γερμανία, Γ=Ιταλία)...

Στο τρίτο γράμμα ο Ζαχαριάδης παραληρεί αποκαλώντας τον Μεταξά Φασίστα* και τον πόλεμο που κάνει Φασιστικό και καλεί τον λαό σε αντιΦασιστικό πόλεμο, δηλαδή εμφύλιο...

Τώρα πως γίνεται ο Μεταξάς να πολεμάει τους Φασίστες** και να είναι και ο ίδιος φασίστας μόνο ο Ζαχαριάδης ξέρει...

* Όποιος σκέφτηκε ότι με τον όρο "Φασιστικό Πόλεμο" του Μεταξά εννοεί τον επεκτατικό - ιμπεριαλιστικό πόλεμο σφάλει διότι και η ΕΣΣΔ έκανε ανάλογους πολέμους προς την Πολωνία αρχικά και στην συνέχεια προς όλες τις χώρες επιρροής που τους έκατσε στον σβέρκο, τους οποίους πολέμους όμως δεν τους ονόμασαν "Φασιστικούς" αλλά "απελευθερωτικούς". Όταν δηλαδή τρίτοι κάνουν επεκτατικούς πολέμους τους ονομάζουν "φασιστικούς - ιμπεριαλιστικούς" ενώ όταν οι ίδιοι κάνουν τα ίδια, τους πολέμους τους ονομάζουν "απελευθερωτικούς" ασχέτως πάλι αν οι ΕΣΣΔ δεν είχε καμία σχέση με τα κράτη που τους έκατσε στον σβέρκο, ενώ η Ελλάδα όντως απελευθέρωνε πανάρχαια Ελληνικά εδάφη... αν αυτό δεν ονομάζεται προπαγάνδα τότε τι μπορεί να ονομαστεί έτσι;
**Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους: Ο Φασισμός είναι η εκδήλωσις του Ιταλικού Εθνικισμού αποκλειστικά, ο Μεταξάς πολέμησε τον Φασισμό - Ιταλικό Εθνικισμό, άρα είναι παρανοϊκό να αποκαλεί ο Ζαχαριάδης  τον Μεταξά Φασίστα. Τα ανάλογα ισχύουν για τον Ναζισμό, ο οποίος επίσης είναι αποκλειστικά εκδήλωσις του Γερμανικού Εθνικισμού, είναι λοιπόν παρανοϊκό να αποκαλούνται οι Έλληνες Εθνικιστές (οι οποίοι πολέμησαν τον Ναζισμό) ως Ναζιστές, και μάλιστα από Κομμουνιστές οι οποίοι ήταν συνεταιράκια με τους Ναζιστές και φασίστες.
Δείτε αναλυτικό άρθρο με τα 3 γράμματα Ζαχαριάδη κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 Τι έχουμε εδώ; Σύμφωνα μεταξύ Γκεστάπο και ΕΑΜ ΕΛΑΣ;;;






σημεία προσοχής: " Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών" & ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...)

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό άρθρο με τα σύμφωνα που είχαν κάνει οι "αντιΝαζιστές" με τους Ναζιστές...
Ας ξεκινήσουμε τώρα από την αρχή. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την σχέση της Γερμανίας με την επανάσταση των Μπολσεβίκων και θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για την παλιά σχέση τους:



Επίσης πολύ σημαντικό είναι να δούμε την αθέατη πλευρά του Κομμουνισμού όπως την περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του Κομμουνισμού:






Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο Κομμουνισμός με περίτεχνο τρόπο, πατώντας πάνω στην άγνοια των πολλών σήμερα, προσπαθεί και έχει ταυτιστεί (για όσους δεν γνωρίζουν) με τον αντιΝαζισμό και τον αντιΦασιμό, ενώ στην πραγματικότητα με τις  αντιΦασιστικές και αντιΝαζιστικές κορώνες προσπαθεί να κρύψει ότι ήταν συνεργάτες και συνεταιράκια, κοιτώντας φυσικά το ιδίον όφελος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το καλό του λαού. Στις μέρες μας οργανώνουν "αντιΦασιστικές" και αντιΝαζιστικές" φαμφάρες ενώ στην πραγματικότητα ήταν μαζί με τους Φασίστες και τους Ναζί όταν αυτοί σκότωναν Έλληνες.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις φαμφάρες για τα οικονομικά μέτρα και τις λαϊκές απεργίες και κινητοποιήσεις, κατά της φτώχειας και κατά των μνημονίων, και υπέρ του λαού, και υπέρ των εργαζομένων κτλ κτλ, απλά προσπαθούν να καλύψουν ότι αυτοί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, αφού αυτοί (ως εργαλείο) χρησιμοποιήθηκαν για να κλείσει η τεράστια Βιομηχανία στην Ελλάδα (Πειραική Πατραική, Πίτσος, Ιζόλα, Σκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ, ΑΓΕΤ Ηρακλής κτλ κτλ κτλ) δηλαδή τα υγιή έσοδα του κράτους μέσω απεργιών στο όνομα του αντιΚαπιταλισμού. Η ανεργία από το κλείσιμο αντιμετωπίστηκε με την τεραστίων διαστάσεων διεύρυνση του Δημοσίου, πάντα στα ΣοσιαλοΚομμουνιστικά πρότυπα, δημιουργώντας και την "Δικτατορία του Προλεταριάτου". Μόνο που το Δημόσιο δεν παράγει έσοδα για το κράτος, οπότε για να πληρωθούν όλοι αυτοί θα έπρεπε να υπάρξουν χρήματα, και ο μόνος τρόπος εύρεσης χρημάτων πια ήταν ο άκρατος ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... τι έχουμε εδώ λοιπόν; αυτούς να αποκλείουν τα υγιή έσοδα του κράτους, να μας στέλνουν στον άκρατο δανεισμό, να τα μοιράζονται οι ίδιοι και να καλούμαστε να τα ξεχρεώσουμε όλοι μαζί... και να έχουν το θράσος να μας ζητάνε να είμαστε και αλληλέγγυοι με το να ανεχόμαστε απεργίες π.χ. στο ΜΕΤΡΟ ή την ΔΕΗ που δυσκολεύουν τραγικά την ζωή των Πολιτών αλλά την ίδια στιγμή δεν έκλεισαν ποτέ το ρεύμα στον εκάστοτε πρωθυπουργό, ούτε στους εκάστοτε υπουργούς... όλα αυτά θέλουν να τα καλύψουν με τις γνωστές πια κορώνες και φαμφάρες.
επίσης είναι παρανοϊκό οι ΑριστεροΚομμουνοΣοσιαλιστές προλετάριοι του δημοσίου να κάνουν απεργία διαμαρτυρίας προς το κράτος το οποίο αποτελείται από τους ίδιους, τους οποίους δια της απεργίας θέλουν να ρίξουν για να φέρουν... τους ίδιους...
Για την ευρύτερη κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού του Κομμουνισμού χρήσιμο είναι το άρθρο Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στο οποίο φανερώνονται οι τεχνικές του Κομμουνισμού αλλά και των δημιουργών αυτού. Μην ξεχνάμε ότι οι δημιουργοί δεν έχουν μόνο τον Κομμουνισμό ως Προπαγανδιστικό εργαλείο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ