Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Θα γίνει η -αποφασισμένη μήνες πριν- επίθεση στην Συρία...Το ''θέατρο του παράλογου'': ΗΠΑ-Σύμμαχοι, Ισραήλ και... ''Αλ-Κάϊντα'' MAZI, κατά Συρίας

'Οταν η αρρωστημένη εγωπάθεια και η ανοησία συνυπάρχουν
''Απόλυτα βέβαιος'' ο Benny, ότι ο 'Ασαντ έκανε χρήση χημικών Διασυρμός 2 υπουργών
Αφού το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία (σύμφωνα με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας 'Αντερς Φον Ράσμουσεν), τότε οι, Βενιζέλος (ειδικά) και Αβραμόπουλος, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ''συμμαχικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της Ελλάδας'' αναφέρονται, γιά παροχή ''διευκολύνσεων'';

''Βαρύγδουπες δηλώσεις'' περί Συρίας, από E. Βενιζέλο και Δ. Αβραμόπουλο, χωρίς αναφορά στον... ΟΗΕ ή Συμβούλιο Ασφαλείας!
Οι έχοντες και... ''πρωθυπουργικές φιλοδοξίες'' (!!!), κάνοντας ανταγωνισμό αυτοπροβολής και φιλοαμερικανισμού, απόδειξαν πάλι την γνωστή, μεγάλη τους ανικανότητα να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό. Οι θέλοντες να φανούν αμερικανότεροι των Αμερικανών, πήραν ως αντάλλαγμα γιά την όποια εμπλοκή της Ελλάδας το γνωστό... ''τίποτα''.
'Αρα, κοιμηθείτε ''ήσυχα'': Η άμυνα στα χέρια του Μήτσου και η εξωτερική πολιτική στα χέρια του Μπέννυ.


Το ''θέατρο του παράλογου'': ΗΠΑ-Σύμμαχοι, Ισραήλ και... ''Αλ-Κάϊντα'' MAZI, κατά Συρίας

Οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα ''διευκολύνσεις'' από Ελλάδα γιά επιχειρήσεις στην Συρία
Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον... (Περισσότερα)
Η επίθεση στην Συρία προετοιμάζεται γιά μήνες. Δεν προέκυψε ξαφνικά, γιά να ζητήσουν οι ΗΠΑ ''διευκολύνσεις'' από την Ελλάδα, την παραμονή.
Eνας από τους βασικούς λόγους της επίθεσης στην Συρία, είναι και η συμφωνία Ιράν-Ιράκ-Συρίας (Ιούλιο '13)  γιά μεταφορά φυσικού αέριου στην Ευρώπη, με τον μεγαλύτερο αγωγό στην Μ. Ανατολή
Mε αγωγό από Ιράν, που θα κατέληγε στις ακτές της Μεσογείου και από εκεί υποθαλάσσια, στην Ευρώπη.
Υπήρχε σχέδιο να χρησιμοποιηθεί και η Ελλάδα γιά τον αγωγό.
Γι' αυτό φρόντισαν οι ΗΠΑ να υπογραφεί γρήγορα συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Να γιατί ο Λευκός Οίκος, καλοκαιριάτικα, ''δέχτηκε'' τον ''πρόθυμο'' πρωθυπουργό της Ελλάδας και ο ''ασυγκράτητος'' αντιπρόεδρος - υπουργός Εξωτερικών της, εμφανίζεται... ''πολεμοχαρής'' και... ''απόλυτα βέβαιος'' ότι τα χημικά είναι έργο του... 'Ασαντ.





Μία συγκλονιστική μαρτυρία του Αμερικανού στρατηγού Wesley Kanne Clark


http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ