Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η κοινωνία της Πουστιάς και οι απαιτήσεις των «πελατών»

Θεμελιώδης Δημοκρατική Αξία του Δ EuroΡαιχ η Πουστιά
Η διεφθαρμένη και σατανιστική Ευαγγελική Εκκλησία της Γερμανίας, πάντρεψε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι. Τον Κριστόφ και τον Ρούντιγκερ Ζίμερμαν, που προηγουμένως είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους με τη μορφή συμφώνου συμβίωσης πολιτών. Το ζευγάρι έλαβε και την ευλογία της προτεσταντικής εκκλησίας . Ο πρόεδρος της Ευαγγελικής εκκλησίας του Χέσεν-Νάσαου, Φόλκερ Γουνγκ, αναγνώρισε ότι, στη Βίβλο, η ομοφυλοφιλία αξιολογείται ως ασθένεια και αμαρτία. Ωστόσο, η ευλογία του ομόφυλου ζεύγους, σύμφωνα με τον πρόεδρο «αντανακλά τις απαιτήσεις των καιρών».
Μετα την εκπόρθηση από την πουστιά της Γερμανικής Ευαγγελικής Εκκλησίας οι υπουργοί των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) του κόμματος του πούστη υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, επιτέθηκαν στον Βλαντίμιρ Πούτιν διότι οδηγεί τη Ρωσία στην «τέλεια δικτατορία» με αφορμή το νόμο εναντίον της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που πέρασε στη Ρωσία.
«Πρέπει να κάνουμε σαφές όταν ερχόμαστε σε επαφή με Ρώσους πολιτικούς ότι αυτή η κατάρρευση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών δεν είναι αποδεκτή και ότι η Ρωσία κινείται προς το να καταστεί μια τέλεια δικτατορία», είπε ο γερμανός υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Ντιρκ Νίμπελ, ενώ Η υπουργός Δικαιοσύνης Ζαμπίνε Λόιτχοϊσερ-Σνάρενμπεργκερ δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag πως «η Ρωσία κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα προς το να γίνει μια τέλεια δικτατορία εξοστρακίζοντας τους ομοφυλόφιλους».
Οι επικριτές του νόμου εναντίον της «προπαγάνδας υπέρ της ομοφυλοφιλίας»,είναι ανάστατοι επειδή ποινικοποιεί τις εκδηλώσεις ή τις διαδηλώσεις υπέρ της πουστιάς. Ο νόμος αυτός, όπως και η απαγόρευση της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια του ιδίου φύλου, είναι αποτελέσματα της πολιτικής που ακολουθεί ο Πούτιν και για το λόγο αυτό έχει ξεσηκωθεί η δημοκρατική και σατανιστική ΠΟΥΣΤΙΑ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ