Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Στις επάλξεις για την αργία της Κυριακής. Με εντολή του Εβραϊκού λόμπυ η κατάργηση της , λέει ο Εθνάρχης ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ο Ὑπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης τόλμησε να γίνει νέος Ἠρόστρατος για να κατάργηση με νομοθέτημα την ημέρα του Κυρίου, την οποία καθόρισε στις 7 Μαρτίου τοῦ 321 ὁ ἅγιος Ἰσαπόστολος καί Θεόστεπτος Αὐτοκράτωρ Κωνσταντῖνος ὁ μέγας, αναφέρει ο μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ σε δήλωση του, για την κατάργηση της Κυριακής αργίας.
Αυτή η ενέργεια όμως έχει την συναίνεση του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την πρόσκληση του κ. Πρωθυπουργοῦ στις ΗΠΑ για την ποία αγωνίζετο επί μήνες με μεσίτες τους προύχοντες του Ἑβραϊκοῦ λόμπυ των ΗΠΑ.
Στόχος της απόφασης Χατζηδάκη είναι η απομείωση της ορθόδοξης αυτοσυνειδησίας των Ελλήνων με την κατάργηση της Κυριακης ἀργίας και ταυτόχρονα να σαρώσουν όλα τα μικρομάγαζα και τούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι εβραϊκών συμφερόντων μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες πού σε λίγο καιρό θα δρέψουν τούς καρπούς του νομοθετήματος τοῦ κ. Χατζηγάκη καί τῆς συντροφίας του, τονίζει ο μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ.


Ολο το κείμενο της ανακοίνωσης του μητροπολιτη Πειραιώς Σεραφείμ εδώ... http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/
 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ