Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επίθεση κατά των Ελλήνων από την "Δράση". ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ



Να μη συμμετέχουν στα "ρατσιστικά συσσίτια της Χρυσής Αυγής" καλεί τους πολίτες η Δράση, και είναι πρωτοφανές για έναν (έστω αποτυχημένο και ανύπαρκτο σε επίπεδο λαϊκής αποδοχής) πολιτικό σχηματισμό να καλεί τους πολίτες να αρνηθούν φαγητό καιι ένδυση, ενώ κάνει εντύπωση για άλλη μια φορά ότι επικρίνουν την παροχή μόνο επειδή αφορά "Έλληνες".
Είναι σαφές ότι πλέον το να γίνεται κάτι σε αυτή την χώρα "μόνο για Έλληνες" είναι καταδικαστέο...
Ας δούμε όλη την απίθανη ανακοίνωση:
«Χθες, στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας, είδαμε πολίτες να προσφέρουν τον εαυτό τους ως θέαμα μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης, στις ουρές για τα ρατσιστικά συσσίτια-σόου «μόνο για Έλληνες» της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, "έχουμε την Εκκλησία που μοιράζει χιλιάδες μερίδες φαγητού την ημέρα. Έχουμε το δήμο που μοιράζει εννέα χιλιάδες μερίδες φαγητό και επιπλέον προμηθεύει με είδη, τρόφιμα κτλ. τρεις χιλιάδες άπορες οικογένειες". Όλα αυτά γίνονται διακριτικά, χωρίς να υπηρετούν στόχους αυτοπροβολής και χυδαίας ρατσιστικής προπαγάνδας.
Η Δράση καλεί τους πολίτες της Αθήνας, όσους έχουν ανάγκη βοήθειας, να απευθύνονται σ’ αυτές τις δομές, απορρίπτοντας το μίσος που τροφοδοτεί η Χρυσή Αυγή εναντίον συνανθρώπων μας".
Ζητά επίσης από την κυβέρνηση (που ξοδεύει 79 δις ευρώ το χρόνο-πρωτογενείς δαπάνες γενικής κυβέρνησης) αντί να ασχολείται με δηλώσεις και να συνεχίζει τις ρουσφετολογικές πρακτικές, να ενισχύσει επιτέλους τις δομές που προσφέρουν χωρίς υστεροβουλία αυτού του είδους τις υπηρεσίες, έτσι ώστε να μην υπάρχει περιθώριο και δικαιολογία για τέτοιες κινήσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ